Επιλογή Σελίδας

Η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης επικράτησε με 1-0 του Βατανιακού, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και “έπιασε” τον Ατρόμητο Κατερίνης στη 2η θέση του πίνακα, με τις δύο ομάδες να έχουν από 15 βαθμούς, έξι λιγότερους από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου.

Η ομάδα της Νέας Ζωής είχε την υπεροχή στο α’ μέρος και τη μετουσίωσε σε γκολ στο 34′ όταν ο Μιχαηλίδης κοντρόλαρε με πλάτη προς το αντίπαλο τέρμα λίγο έξω από την περιοχή και με σουτ νίκησε τον Κούζα, “γράφοντας το 1-0.

Στο β’ μέρος, ο Βατανιακός ανέβασε την απόδοσή του και πήρε τα ηνία της αναμέτρησης όμως δε μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης παρότι από το 47′ αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω λόγω αποβολής του Παντζιάλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Έτσι, οι Βατανιώτες μετράνε πλέον τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη και έμεινε δέκα βαθμούς μακριά από την κορυφή, “κατρακυλώντας” στην 7η θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Σωτήρης Ζιώγας): Μελικιάν, Κυλώνης, Κουλουκουριώτης, Παππάς, Παντζιάλας, Μυρωτής, Μιχαηλίδης (47′ Τσινίκος), Σιδηρόπουλος, Ίτσιος (65′ Μότσιας), Τουλίκας, Κατσούλης (85′ Ανδρέου).

Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Κούζας, Αδαμόπουλος (70′ Ανδρονικίδης), Σαμανίδης (80′ Πολυχρονιάδης), Λιόλιος, Κραγιόπουλος, Νταμπαλάκης (46′ Μπενίσκος), Τσιώμης, Λαζαρίδης, Κατσάρας, Μιχαηλίδης, Μυστρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This