Επιλογή Σελίδας

Από έναν βαθμό πρόσθεσαν στη συγκομιδή τους Θερμαϊκός Κορινού και ΑΕ Καρίτσας που αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο του Κορινού το απόγευμα του Σαββάτου.

Έτσι, οι Κορινιώτες υποχώρησαν στον βαθμολογικό πίνακα πέφτοντας στην 8η θέση με 10 βαθμούς, όσους έχει και η Ακαδημία Πλαταμώνα.

Οι Καριτσιώτες με τον σημερινό βαθμό έφτασαν τους 4 και είναι στην 11η θέση, μαζί με τον Άρη Κοκκινοπλιτών.

Ο Θερμαϊκός δε μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις νίκες μετά το “διπλό” της προηγούμενης αγωνιστικής επί του Βατανιακού, με το τελικό 1-1 να κρίνεται δίκαιο.

Μάλιστα, ο βαθμός για τους “κιτρινόμαυρους” αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία δεδομένου ότι έπαιζαν από το 55′ με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Χασιώτη με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα.

Η ομάδα της Καρίτσας προηγήθηκε στο 21′ με γκολ του Κοσμίδη.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τελικό 1-1 με γκολ του Κ. Καραμανώλα στο 84′.

Διαιτητής ήταν ο Καλορογιάννης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Σεσέντο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού: Βασιλειάδης, Γκαντάς (65′ Σαμαλής), Καραμανώλας Ε., Γεσίλι (46′ Αντωνιάδης), Αγγελάτος (29′ Ταγκαλίδης), Κέλο, Κατσαμάγκας, Πιατίδης, Ζουκάν (84′ Κεβάνι), Παρδάλης, Καραμανώλας Κ..

ΑΕ Καρίτσας: Σεμιτσίδης, Φακίτσας, Σάμπα, Βελώνης, Μπέης, Σιαμπάνης (26′ Γκίνας), Κοσμίδης, Μπούσιας, Χασιώτης, Μητράκας Ν., Μητράκας Θ. (89′ Παπαϊωάννου).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This