Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του Δία Δίου με τον Άρη Κοκκινοπλιτών, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με την ομάδα του Δία να παίρνει τον βαθμό της ισοπαλίας στα… χασομέρια.

Η ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα προβλημάτισε με την απόδοσή της και πρέπει να αισθάνεται τυχερή που απέφυγε τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα απέναντι σε έναν Άρη που είχε καλή εικόνα και έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να πάρει το δεύτερο “τρίποντο” στη σεζόν.

Ο Άρης Κοκκινοπλιτών προηγήθηκε 0-1 με δυνατό σουτ του Γιάννη Ευαγγελόπουλου μέσα από την περιοχή στο 63′ και κρατούσαν το προβάδισμα μέχρι το 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τότε ο Γιώργος Ευαγγελόπουλος με κοντινή προβολή “νίκησε” τον Τσιλεγκερίδη διαμορφώνοντας το τελικό 1-1, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τελικά τον βαθμό της ισοπαλίας.

Έτσι, ο Δίας έφτασε τους 14 βαθμούς και υποχώρησε στην 4η θέση της βαθμολογίας όπου “συγκατοικεί” με την 25η Μαρτίου.

Όσο για τον Άρη, έφτασε τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα, όσους έχει και η ΑΕ Καρίτσας με τις δύο ομάδες να είναι στην 11η θέση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Παπαδόπουλο.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Ευαγγελόπουλος, Νίκου (90′ Αλεξανδρίδης), Καλουσίδης, Κατσάρας (55′ Καρανικόλας), Καραμήτρος (83′ Ζαβαντίας), Πεΐδης (55′ Μανίκας), Κυπαρίσσης, Καραθάνος Χ., Συρανίδης (55′ Αράπης).

Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Τσιλεγκερίδης, Μπαλαούρας, Μπιτσάνης, Γεμενετζίδης, Σκαμπαρδώνης, Παπαγιαννόπουλος Σ., Δήμος (63′ Γιώτσας), Μάρκου (85′ Δημητριάδης), Παπαγιαννόπουλος Δ., Ευαγγελόπουλος, Χρυσόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This