Επιλογή Σελίδας

Ασταμάτητος είναι στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ο ΓΑΣ Σβορώνου που υπέταξε και τον δεύτερο της βαθμολογίας, Ατρόμητο Κατερίνης, επικρατώντας με 2-0, για την 7η αγωνιστική.

Οι Σβορωνιώτες μετρούν επτά νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και η διαφορά τους από την ομάδα του Μυλαύλακου αλλά και την ΠΑΕ Ποντίων που ισοβαθμεί πλέον με τον Ατρόμητο, αυξήθηκε στο +6 με 21 έναντι 15 βαθμών.

Ο ΓΑΣ Σβορώνου είχε από την αρχή την κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας απέναντι στον Ατρόμητο που παρατάχθηκε με αρκετές απουσίες, με τους γηπεδούχους να βλέπουν δύο φορές τη μπάλα να σταματά στο δοκάρι σε προσπάθειες του Κυρτέγου.

Τελικά ο Κυρτέγος χρίστηκε σκόρερ στο 24′ όταν η μπάλα κόντραρε πάνω του σε απομάκρυνση του τερματοφύλακα του Ατρομήτου, Γκούτζα και κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι έψαχναν ένα ακόμη γκολ για να “καθαρίσουν” το παιχνίδι την ίδια στιγμή που ο Ατρόμητος προσπαθούσε να βρει χώρους στις αντεπιθέσεις για να είναι απειλητικός.

Τελικά, ο Δελαβερίδης στο 51 με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Χ. Βούλγαρη “έγραψε” το 2-0, “σφραγίζοντας” το “τρίποντο” για την ομάδα του Σβορώνου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Μηνούδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Παπατολίκας, Βούγλαρης Ν., Χατζηθεοδωρίδης, Κωτσιόπουλος, Δημητρίου, Γκαράτζιας, Καρτσαμπάς, Τροΐρης (60′ Σαρρής), Δελαβερίδης, Κυρτέγος (73′ Στεφανίδης), Βούλγαρης Χ..

Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής): Γκούτζας, Σατσίδης, Σταλίκας (62′ Παναγιωτίδης Γ.), Κωνσταντινίδης, Μπαλαμπάνης (60′ Χρυσόπουλος), Χαλκίδης, Περγκεγκάι, Κοκτσίδης, Στραβογιάννης (62′ Σέου), Μεντόλι, Μαντζαρίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This