Επιλογή Σελίδας

H νέα σειρά otherside συνεντεύξεων, “Εκτός παιδιάς”, έρχεται να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της πολιτικής, κοινωνικής κι αθλητικής πραγματικότητας, εντός κι εκτός Πιερίας. Το Νο1 της σειράς εγκαινιάζει ο πολιτευτής, φαρμακοποιός κι ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής παρακαλώ, Σπύρος Κουλκουδίνας.

Ο Πιερικός στην καθημερινότητα και τη ζωή, η… σταγόνα της πολιτικής, η ισότητα στο ποδόσφαιρο και στην κοινωνία, ο Διευθυντής της ιταλικής «La Gazzetta dello Sport», ο ομότιμος καθηγητής Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο του Ανόβερου, Ντέτλεφ Κλάουσεν, ο δημοσιογράφος και Διευθυντής της γαλλικής «Le Monde diplomatique», Ιγνάθιο Ραμόνε, ο Μισέλ Πλατινί, ο βαθμός ποδοσφαιρικής γνώσης των φαρμακοποιών και των… δικηγόρων, το ρεκόρ… δελτίου ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή στο ελληνικό Κοινοβούλιο, οι πληγές του ερασιτεχνικού και του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, ο Κολινδρός, ως τόπος καταγωγής και last, but not least, η καλύτερη ποδοσφαιρική ενδεκάδα της Βουλής και η θέση που θα έπαιρνε στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας (!), είναι, μεταξύ άλλων, μερικά μόνο από τα πρόσωπα και τις θεματικές που συμπεριλαμβάνονται στο Νο1 της νέας σειράς συνεντεύξεων “Εκτός παιδιάς”.

Όλα αυτά χωρίς διαφημιστικό πρόσημο, προκαθορισμένες και στερεοτυπικές ερωτήσεις, διακρίσεις, δεσμεύσεις κι εξαρτήσεις, με πολιτικές. πάντως, προεκτάσεις, γιατί στις επιστήμες, τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και την πολιτική, «το προσωπικό είναι πολιτικό». Άλλωστε… “η μπάλα είναι από μόνη της πολιτική…”

Υγ. Ετοιμαστείτε για το Νο2 της σειράς…

Pin It on Pinterest

Shares
Share This