Επιλογή Σελίδας

Με το ευρύ 5-0 ο Δίας Δίου κέρδισε τον Αετό Καταλωνίων και προκρίθηκε στη Γ’ φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, στην αναμέτρηση που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης, στο γήπεδο του Δίου.

Η ομάδα του Παναγιώτη Σαρπότα πέτυχε δύο γκολ στο α’ και άλλα τρία γκολ στο β’ μέρος και “τσέκαρε” το “εισιτήριο” για τους 16 της διοργάνωσης.

Μόλις στο 5′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με προβολή του Παγωνίδη στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ του Καραθάνου.

Στο 21′ ο Ευαγγελόπουλος μετά από ατομική ενέργεια από αριστερά απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο και έβγαλε τη σέντρα την οποία εκμεταλλεύτηκε ο Κυπαρίσσης ο οποίος από το ύψος του πέναλτι με πλασέ ζευγάρωσε τα τέρματα του Δία.

Στο 37′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Παγωνίδης και η ομάδα του Δίου συνέχισε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Δίας πέτυχε άλλα τρία γκολ στο β’ μέρος, με τον Νίκου να κάνει το 3-0 στο 62′ με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έπειτα από σέντρα του Καραθάνου από δεξιά.

Το 4-0 “έγραψε” στο 85′ Μανίκας που δεχόμενος την μπάλα από τον Καραθάνο “άδειασε” τον Κουκουστρίκα και έστειλε τη μπάλα στο κενό τέρμα του Αετού.

Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 88′ ο Κατσάρας με σουτ μέσα από την περιοχή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Κουκιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου (86’ Α.Καραίσκος), Αλεξανδρίδης, Ευαγγελόπουλος, Νίκου, Καλουσίδης, Χ.Καραθάνος, N.Καραμήτρος (88’ Κατσάρας), Αράπης (66’ Ζαβαντίας), Κυπαρίσσης (66’ Μανίκας), Παγωνίδης, Συρανίδης (80’ Σπυριδόπουλος).

Αετός Καταλωνίων (Στέφανος Ζαλίκας): Κουκουστρίκας, Πλιάκας, Χύκο (70’ Δουλάλας), Μαυρομάτης, Μούστα, Αδάμου, Βασιούρης, Ζησόπουλος, Μάνος, Πότσι, Λάζος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This