Επιλογή Σελίδας

Μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας παραμένει η Ελπίς Ανδρομάχης που κέρδισε με 1-0 τον Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Θάνου Τζήμα έκανε το πέντε στα πέντε και διατηρήθηκε στο +2 από τον δεύτερο Καλλιθεακό ενώ ο Γεωργάκης Ολύμπιος έμεινε στους 5 βαθμούς υποχωρώντας στην 7η θέση του πίνακα.

Το παιχνίδι είχε ένταση, πάθος και καλό ρυθμό ανά διαστήματα με τους γηπεδούχους να έχουν τις ευκαιρίες να το “καθαρίσουν”, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πετύχουν κι άλλα γκολ. Οι φιλοξενούμενοι ρίσκαραν στο τέλος ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν κατόρθωσαν να σκοράρουν, με το τελικό 1-0 να “σφραγίζει” τις προσπάθειες των δύο ομάδων.

Στο 48′ σε φάση διαρκείας οι αμυντικοί των φιλοξενούμενων αποσώβησαν το γκολ πάνω στη γραμμή σε δύο συνεχόμενα σουτ των γηπεδούχων για να έλθει ο Τσέτσιλας και να “γράψει” το 1-0 με σουτ από το ύψος του πέναλτι και δεξιά.

Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους η Ελπίς είχε τη μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν κέρδισε πέναλτι ο Α. Σιώκας σε ανατροπή από τον Ελ. Μπαλαούρα. Ο παίκτης της ομάδας της Ανδρομάχης ανέλαβε και την εκτέλεση όμως ο συνεπώνυμός του, Β. Σιώκας, τερματοφύλακας του Γεωργάκη Ολύμπιου απέκρουσε και στην επαναφορά ο Α. Σιώκας σούταρε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τον Μπατσαρά και τον Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης: Γκιλιάβας, Ντερβισάϊ, Λάμο, Γεωργιάδης (42′ Κουκάρας), Κελέρογλου, Κυπαρίσσης, Ρόζος (46′ Παπαζήσης), Παπαδόπουλος (90′ Φτεργιώτης), Σιώκας (90′ Μαγιώνας), Σκούφας, Τσέτσιλας.

Γεωργάκης Ολύμπιος Λόφου: Σιώκας, Κουμαντζιάς Π., Μπαλαούρας Α. (37′ Μπαλαούρας Δ.), Κουμαντζιάς Β., Μπαλαούρας Ε., Ίτσιος, Σάββας (73′ Καρτσαμπάς), Πανωλής, Ζάχος (81′ Ίτσιος), Ναλμπαντίδης, Μπακούρας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This