Επιλογή Σελίδας

Μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας έμεινε η Ακαδημία Βατανιακός 1978 που κέρδισε με 2-1 στην Εξοχή τον μέχρι σήμερα συμπρωτοπόρο Ερμή και έκανε το πέντε στα πέντε. 

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη βρίσκεται πλέον στο + 2 από τον δεύτερο Απόλλωνα Ράχης, ενώ ο Ερμής έμεινε στους 12 βαθμούς και στην 3η θέση του πίνακα.

Ο Ερμής είχε την υπεροχή στο παιχνίδι με κατοχή της μπάλας και αρκετές χαμένες ευκαιρίες όμως στο τέλος δεν πήρε ούτε τον βαθμό καθώς οι φιλοξενούμενοι “απέδρασαν” με το “τρίποντο” στις καθυστερήσεις.

Το 1-0 έγινε στο 17′ με πλασέ του Σαββίδη μετά από αδράνεια της βατανιώτικης άμυνας. 

Η “απάντηση” του Βατανιακού ήλθε στο 23′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ανανιάδη. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε παράβαση του Σόβα. 

Στο 90’+2′ σε αντεπίθεση για τον Βατανιακό ο Αποστολίδης έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και “εκτέλεσε” τον Δεληγιαννίδης με πλασέ, “γράφοντας” το τελικό 1-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Κρομμύδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ερμής Εξοχής (Ηλίας Βάλης): Δεληγιαννίδης Α., Σαββίδης, Σόβα, Σαρηγιαννίδης, Παπαζιός, Ζααντζάς, Ατανάσοφ, Δεληγιαννίδης Κ., Βασιουρής, Σαββίδης Κ., Μπατζώνης (86′ Παπαδημητρίου).

Ακαδημία Βατανιακός 1978 (Γιώργος Ποτουρίδης): Κωνσταντινίδης, Μυρτολλάρι, Ανανιάδης, Χαντζαρίδης, Παλέγδας, Καρυώτης (78′ Χατζηιωαννίδης), Γκούμας (89′ Μελέτης), Δημητρίου, Φωτιάδης (61′ Τσενεκίδης), Γκιόκα, Αποστολίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This