Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κατερίνη FC και τον Απόλλωνα Ράχης που διεξήχη στο “Γιάννης Καλλιανίδης” του Σιδηροδρομικού Σταθμού, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα βλέποντας την Ακαδημία Βατανιακός 1978 να είναι πλέον μόνη πρώτη με 15 έναντι 13 βαθμών.

Η Κατερίνη FC με το σημερινό βαθμό έφτασε τους 7 και ισοβαθμεί στην 4η θέση με τον ΠΑΟ Κάτω Μηλιάς.

Η ομάδα του Γιάννη Βαρβούτη άνοιξε το σκορ με τον Ουσταμπασίδη στο 30′.

Η Κατερίνη FC κρατούσε τη νίκη μέχρι την τελευταία φάση του παιχνιδιού στις καθυστερήσεις, οπότε και ο Μπουρονίκος με κεφαλιά προς τα πίσω μέσα από τη μεγάλη περιοχή έπειτα από γέμισμα από αριστερά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Συμεωνίδη διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γερμανός με βοηθούς τους Βρούζο και Κωτούλα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Κατερίνη FC: Συμεωνίδης, Κωστίκος, Καζαντζίδης, Αδαμίδης, Στεφανίδης, Εμμανουηλίδης (76′ Εμεξηζίδης), Ουσταμπασίδης, Βαρβαρέζος, Χανδόλιας, Στύλος, Σιγανός (63′ Παναγιωτίδης – 88′ Βαρυτιμίδης).

Απόλλων Ράχης: Θωμόπουλος, Βελέντζας Χ., Τριανταφύλλου Θ. (73′ Θεοδώρου), Στεφανίδης, Τριανταφύλλου Κ., Μπουρονίκος, Καρακούσης Ν. (88′ Ντούρος), Αβριωνίδης, Κατσαμάγκας, Καρακούσης Π., Βαϊτσόπουλος (63′ Βελέντζας Γ.).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This