Επιλογή Σελίδας

Από μία δύσκολη έδρα με σχετική επιτυχία πέρασε η Δήμητρα Ευξεινούπολης, αφού για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, έμεινε στο 0-0 στο AEL FC Arena με τον φιλόδοξο και αρκετά δυνατό φέτος Ηρακλή Λάρισας.

Αν και ο Ηρακλής έψαξε το γκολ απέναντι στη Δήμητρα, η ομάδα του Στέλιου Αρσένου έδειξε τις αμυντικές της αρετές, σε μία αναμέτρηση που δεν είχε πολλές φάσεις.

Οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές φάσεις, η πρώτη στο τέλος του πρώτου 45λέπτου, με τον Κουτσούκη να εκτελεί το φάουλ και τον Σταυράη να μπλοκάρει, ενώ ο τερματοφύλακας της Δήμητρας απέκρουσε και το σουτ του Αλεξίου στο 58’

Από την άλλη, η Δήμητρα είχε μία καλή ευκαιρία στο 61’ με τον Βουρδάκη να σουτάρει και τον Παπαγιάννη να πραγματοποιεί μία καίρια επέμβαση, ενώ στο 75’ ο Αγρόδημος εκτέλεσε το φάουλ και ο Κούλπας πήρε την κεφαλιά για να στείλει την μπάλα στα χέρια του Σταυράκη.

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης-Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Μπαλαμώτης, Κουτσούκης (52’ Χασομέρης), Κούλπας, Δοδοντσάκης, Αγρόδημος, Ναρίνογλου, Μπάμης (77’ Τάρτας), Αλεξίου, Ζαφειρίου (67’ Βαγενάς), Χρηστίδης (52’ Κακαβίτσης).

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Αρσένος): Σταυράκης, Φαράντος (79’ Βούλγαρης), Διαμαντόπουλος (87’ Μπουμπούκης), Γαλανόπουλος, Στεφανής, Καμπέρης, Βουρδάκης, Καρράς, Κρανάς (71’ Λάμπος), Αναστασίου (87’ Μπόλης), Δημητρίου (71’ Σιόβας).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This