Επιλογή Σελίδας

Στο -2 από την πρωτοπόρο Ελπίδα Ανδρομάχης παρέμεινε ο δεύτερος Καλλιθεακός που για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας κέρδισε εκτός έδρας τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα με 2-1 και έφτασε τους 13 βαθμούς σε πέντε αγώνες (έχει κάνει το ρεπό του, όπως και η ομάδα της Ανδρομάχης).

Η ομάδα του Αγίου Σπυρίδωνα παρέμεινε στους 4 βαθμούς, υποχωρώντας πλέον στην 9η θέση της βαθμολογίας.

Στο 9′ ο Τσιτλακίδης με φοβερό σουτ στη γωνία έκανε για το “συγκρότημα” του Παναγιώτη Κυπαρίσση το 0-1, το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Το 0-2 έγινε στο 62′ από τον Κωστόπουλο με σουτ εν κινήσει.

Ο Όλυμπος μείωσε σε 1-2 στο 81′ με τον Τσουρέκα να κλέβει τη μπάλα και με ατομική ενέργεια να τη στέλνει στα δίχτυα του Οκουτσόγλου όμως στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και το τελικό σφύριγμα βρήκε νικήτρια την ομάδα της Καλλιθέας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα (Χρήστος Παπαγιάννης): Μπεκιάρης, Σταυρογιάννης (35’ Ζαρογιάννης), Περδίκης, Τόκας, Κουτσής, Κατσιούλας, Τσιούχας (25’ Τσακνάκης), Σαφέτης (25’ Μπαμίχας – 56’ Χήρας), Μπαμπανίκας, Τσουρέκας, Καλαϊτζής.

 

Καλλιθεακός Καλλιθέας (Παναγιώτης Κυπαρίσσης): Οκουτσόγλου, Λαδένης, Πανανός (60’ Τζιμίκας), Μαυρόπουλος (72’ Γκόγκος), Αλία, Ιωάννου, Κωστόπουλος (85’ Κεραμιδιώτης), Βαρμάζης, Γκολεμάς (60’ Ελισιάδης), Ζωγράφος (46’ Μαλιώρας), Τσιτλακίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This