Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και τον ΑΟ Υπάτου, για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Ο ΑΟ Υπάτου συγκαταλέγεται στα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, κάτι τέτοιο όμως δε φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Νέου Κεραμιδίου όπου ο μαχητικός Εθνικός κόντραρε στα ίσα την ομάδα της Βοιωτίας. Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο με τους Κεραμιδιώτες, πάντως, να είναι η ομάδα που δημιούργησε και έχασε τις σημαντικότερες ευκαιρίες για γκολ που καταγράφθηκαν στην αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι δε φάνηκαν επιθετικά παρά σε ελάχιστες στιγμές και έδειξαν να βολεύονται με τον βαθμό που τους διατηρεί αήττητους στην κορυφή της βαθμολογίας με 10 βαθμούς, δύο περισσότερους από τη δεύτερη Ελασσόνα.

Το “φιλμ” του αγώνα
3′ Ο Κατσαμάγκας έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ.
4′ Σουτ του Πέντα έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
15′ Δυνατό σουτ του Ποτουρίδη του ΑΟ Υπάτου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και κατέληξε κόρνερ.
25′ Σε αντεπίθεση για τον Εθνικό, ο Κατσαμάγκας έκανε του σουτ μέσα από την περιοχή αλλά η μπάλα κόπηκε από αντίπαλο αμυντικό.
27′ Ο Σεχολάρι έκλεψε τη μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή, ξεμαρκαρίστηκε και έκανε το συρτό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του ΑΟ Υπάτου.
45′ Ο Καρτσαμπάς πήγε να αιφνιδιάσει τον Βουτσελά σουτάροντας από το κέντρο αλλά αυτός πρόλαβε να γυρίσει και να μπλοκάρει.
45′ Σέντρα του Ατματσίδη από δεξιά, δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα με το κεφάλι ο Ποτουρίδης.

50′ Σουτ του Καρτσαμπά, μπλόκαρε ο Βουτσελάς.
75′ Κεφαλιά του Κατσαμάγκα, μπλόκαρε ο Βουτσελάς.
85′ Αδύναμο γυριστό σουτ Φωκαΐδη, μπλόκαρε ο Βουτσελάς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μπούτσικος με βοηθούς την Παπαδοπούλου και τον Χατζηβασιλείου (ΕΠΣ Μακεδονίας).

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Χατζηδίμπας, Καρτσαμπάς, Γιαζιτζόγλου, Καλαϊτζιδης, Καραγκούνης (48′ λ.τ. Ιντζόγλου), Κοτσιαρίδης, Φωκαΐδης (88′ Μπατζώνης), Σεχολάρι (80′ Μαργαρίτης), Κατσαμάγκας.
ΑΟ Υπάτου (Γιώργος Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Ροκάι, Βέρτζος, Λίμα (70′ Μπιλίμπασι), Ματίας, Πέντα (90′ Ζέλεφ), Ατματσίδης, Σπηλιώτης (77′ Μπουρούς), Ποτουρίδης, Σταγάκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This