Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με όλα τα χαρακτηριστικά του τοπικού ντέρμπι ο Δίας Δίου επικράτησε με 4-3 της ΑΕ Καρίτσας στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο γήπεδο της Βροντούς για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Δίου ανέβηκε στην τρίτη θέση του πίνακα, προσπερνώντας την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης και τον Βατανιακό ενώ οι Καριτσιώτες έμειναν στους τρεις βαθμούς όσους έχουν επίσης ΑΕ Περίστασης, Άρης Κοκκινοπλιτών και Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

Μόλις στο 1′ ο Κυπαρίσσης άνοιξε το σκορ για τον Δία με σουτ, έπειτα από σέντρα του Μανίκα.

Το 0-2 έγινε στο 16′ με ατομική ενέργεια και πλασέ του Ν. Καραμήτρου, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται ότι η μπάλα χτύπησε και στο χέρι του παίκτη του Δία.

Στο 45′ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο 0-3 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου με το δεύτερο γκολ του Κυπαρίσση, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και ουσιαστικά μπήκε με τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 49′ ο Ν. Μητράκας με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 1-3 για την ΑΕ Καρίτσας.

Στο 49′ ο Ν. Μητράκας με καρφωτή κεφαλιά από το ύψος της μεγάλης περιοχής μείωσε σε 1-3 για την ΑΕ Καρίτσας.

Στο 72′ αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Λαζαρίδης του Δία Δίου και οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο 83′, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο Κυπαρίσσης με το τρίτο του τέρμα έδωσε ξανά αέρα τριών γκολ στον Δία, διαμορφώνοντας το 1-4 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Η ομάδα της Καρίτσας “απάντησε” στο 86′ με τον Κοσμίδη να κάνει με “τακουνάκι” το 2-4.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ν. Μητράκας με ατομική ενέργεια “έγραψε” το 3-4, το οποίο δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρούζος με βοηθούς τους Κυριακού και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΕ Καρίτσας: Σεμιτσίδης, Γουλαντάς, Φακίτσας, Βελώνης (86′ Παπαϊωάννου), Χασιώτης, Σάμπα (82′ Σιαμπάνης), Γούτσιος, Μπούσιας (80′ Καραΐσκος), Κοσμίδης, Μητράκας Ν., Μητράκας Θ. (82′ Γκίνας).

Δίας Δίου: Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Ευαγγελόπουλος, Ζαβαντίας (88′ Καραθάνος Ν.), Καραθάνος Χ., Καρανικόλας (22′ Αράπης), Καραμήτρος Ν. (88′ Καραμήτρος Δ.), Κυπαρίσσης (88′ Κατσάρας), Καλουσίδης, Παγωνίδης, Μανίκας (68′ Συρανίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This