Επιλογή Σελίδας

Συνεχίζει την… αντεπίθεσή της προς τις επάνω θέσεις της βαθμολογίας η Αναγέννηση Κολινδρού που επικράτησε με 2-0 του Αετού Καταλωνίων πετυχαίνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο “Ηλίας Δούλιας” του Κολινδρού για την 6η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Τα “τσακάλια” έφτασαν τους 9 βαθμούς και ισοβαθμούν στην 7η θέση με τον Θερμαϊκό Κορινού.

Ο Αετός που παρατάχθηκε με τον Νταμπαλάκη κάτω από τα δοκάρια καθώς δεν υπήρχε στη διάθεση του Στέφανου Ζαλίκα κανονικός τερματοφύλακας, έμεινε στους 6 βαθμούς και είναι μόνος στη 10η θέση του πίνακα.

Το θέαμα που προσέφεραν οι δύο ομάδες ήταν μέτριο, ειδικά στο β’ μέρος. Το “συγκρότημα” του Ηλία Μποταΐτη ήταν ανώτερο καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα φτάνοντας στην επικράτηση χάρη σε δύο γκολ του Πατατούκα.

Το 1-0 έγινε στο 8′ με σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα από τα αριστερά και ασταθή έξοδο του Νταμπαλάκη.

Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 25′ με βολέ του Πατατούκα από το ύψος του πέναλτι, μετά από αλλεπάλληλες εναλλαγές της μπάλας στον αέρα από πλευράς γηπεδούχων.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Κουτσικανίδη και Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Λαδάς (70′ Μαυρομάτης), Γκουδάρας, Γούτσιος, Δημάσης, Κοσμίδης, Πατατούκας (60′ Πρασσάς), Αποστολίδης (90′ Κακάνης), Ματζουράκης (90′ Τσιάμης), Καμπερίδης (70′ Μπάτσιος), Τσολακίδης.

Αετός Καταλωνίων (Στέφανος Ζαλίκας): Νταμπαλάκης, Πλιάκας (80′ Καραποστόλης), Κουτσιαρής, Πάγια, Μούστα, Πουτσίκης (46′ Δούλαλας), Βασιουρής, Αδάμου, Λάζος Δ. (46′ Μαυρομάτης), Πότσι (80′ Λάζος Θ.), Εγγλέζος (46′ Μάνος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This