Επιλογή Σελίδας

Ούτε στο “Θεόδωρος Παπαδόπουλος” σταμάτησε το “τραίνο” του ΓΑΣ Σβορώνου, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης επικρατώντας με 1-0, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας και παραμένει μόνος πρώτος στο βαθμολογικό πίνακα και στο +3 από τον δεύτερο Ατρόμητο Κατερίνης.

Οι Σβορωνίωτες έχουν το απόλυτο με έξι νίκες σε ισάριθμους αγώνες και μόλις 26-1 γκολ.

Η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης έμεινε στους 12 βαθμούς, υποχωρώντας στην 4η θέση του πίνακα.

Το παιχνίδι είχε ένταση και πάθος αλλά όχι πολλές φάσεις και κρίθηκε με ένα γκολ του Κυπαρίσση στο 10′, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος εκτίμηση του Παππά μετά από κεφαλιά του Κυρτέγου και άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή.

Στο 20′ η ομάδα του Σωτήρη Ζιώγα “άγγιξε” το 1-1 αλλά η σέντρα σουτ του Κουσουρή χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπατολίκα.

Στη σημαντικότερη φάση του β’ μέρους, ο Δελαβερίδης στο 60′ βρέθηκε τετ α τετ με τον Μελικιάν αλλά ο τερματοφύλακας των Ποντίων κράτησε το 0-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης (Σωτήρης Ζιώγας): Μελικιάν, Κυλώνης, Κουλουκουριώτης, Ίτσιος (64′ Τσινίκος), Παντζιάλας, Μυρωτής (82′ Ανδρέου), Κατσιούλης, Παππάς, Σιδηρόπουλος, Κουσουρής (40′ λ.τ. Μότσιας), Μιχαηλίδης (82′ Τουλίκας).

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Παπατολίκας, Βούλγαρης, Χατζηθεοδωρίδης, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Βούλγαρης Χ. (78′ Σαρρής), Ζώβληκας, Κυπαρίσσης (44′ λ.τ. Δελαβερίδης), Κυρτέγος, Μακράκης (51′ Γκαράτζιας).

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This