Επιλογή Σελίδας

Στο -7 από την κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας έμεινε ο Βατανιακός που γνώρισε την πρώτη του ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με 1-2 από τον Θερμαϊκό Κορινού στο γήπεδο του Βατάν, για την 6η αγωνιστική.

Οι Κορινιώτες στο ντεμπούτο του Μάκη Κωνσταντινίδη στην τεχνική ηγεσία “άλωσαν” την έδρα του Βατανιακού και ανέβηκαν στην 7η θέση του πίνακα με 9 βαθμούς, όσους έχει και η Αναγέννηση Κολινδρού.

Ο Βατανιακός έμεινε για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς νίκη και πλέον βρίσκεται στην 5η θέση με 11 βαθμούς, μαζί με την 25η Μαρτίου.

Οι φιλοξενούμενοι που είχαν πολύ καλή εικόνα στο α’ μέρος, άνοιξαν το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ζουκάν στο 18′.

Στο 31′ ο Κατσαμάγκας με εκτέλεση κόρνερ νίκησε τον Κούζα και έκανε το 0-2 για τον Θερμαϊκό, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 43′ ο Κολαξίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε με τον Βατανιακό να συνεχίζει με δέκα ποδοσφαιριστές.

Στο β’ μέρος ο Βατανιακός ανέβασε αισθητά την απόδοσή του, όμως τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 68′ όταν ο Δερμίσης είδε κι αυτός την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη), γεγονός που ανάγκασε τους γηπεδούχους να αγωνιστούν με εννέα ποδοσφαιριστές.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι Βατανιώτες μείωσε σε 1-2 στο 69′ χάρη σε γκολ του Κραγιόπουλου, όμως στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το τελικό σφύριγμα να βρίσκει νικήτρια την ομάδα του Κορινού.

Στο 86′ αποβλήθηκε ο Β. Κατσούλης του Θερμαϊκού, με συνέπεια οι Κορινιώτες να ολοκληρώσουν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τον Χαλκίδη και τη Δ. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γ. Ποτουρίδης): Κούζας, Αδαμόπουλος (50′ Ανδρονικίδης), Δερμίσης, Κραγιόπουλος, Λιόλιος, Κολαξίδης, Μυστρίδης, Τσιώμης, Κατσάρας, Λαζαρίδης (80′ Τσικαδέρης), Σαμανίδης (40′ Μιχαηλίδης).

Θερμαϊκός Κορινού (Α. Κωνσταντινίδης): Βασιλειάδης, Κατσούλης Β., Καραμανώλας Ε., Γεσίλι, Αγγελάτος, Κατσούλης Χ. (40′ Κέλο), Κατσαμάγκας, Κατσούλης Α., Ζουκάν (80′ Κεβάνι), Παρδάλης (50′ Σαμαλής), Καραμανώλας Κ..

Pin It on Pinterest

Shares
Share This