Επιλογή Σελίδας

Στην 5η θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε η 25η Μαρτίου που κέρδισε στο Β’ ΔΑΚ τον Άρη Κοκκινοπλιτών με 2-1, για την 6η αγωνιστική.

Η ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη έφτασε τους 11 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Βατανιακό ενώ ο Άρης έμεινε στους 3 βαθμούς όσους έχουν επίσης ΑΕ Καρίτσας, ΑΕ Περίστασης και Αχιλλέας Νεοκαισάρειας.

Το παιχνίδι ήταν ανοικτό με πολλές φάσεις και δυνατά μαρκαρίσματα με τους φιλοξενούμενους να είναι πιο εύστοχοι και να φτάνουν στο τελικό 1-2 απέναντι σε έναν Άρη που απώλεσε ολλές κλασικές ευκαιρίες.

Η ομάδα της 25ης Μαρτίου άνοιξε το σκορ στο 27′ με πλασέ του Παπαδόπουλου, με το 0-1 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Οι παίκτες του Γιώργου Σκέντου ισοφάρισαν σε 1-1 στο 65′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σαββίδη. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε παράβαση του Γιώργου Τασίδη.

Στο 79′ ο Παπαδόπουλος αποδείχθηκε… δήμιος του Άρη, διαμορφώνοντας με πλασέ το τελικό 1-2 για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Μαυρογιώργη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Άρης Κοκκινοπλιτών (Γιώργος Σκέντος): Τσιλεγκερίδης, Μπαλαούρας, Παπαγιαννόπουλος Α., Δημητριάδης, Γεμενετζίδης, Γιώτσας (76′ Παπαγιαννόπουλος Σ.), Μουρατίδης (90′ Πότσι), Μάρκου (85′ Δήμος), Σαββίδης, Ευαγγελόπουλος, Χρυσόπουλος.

ΑΜΣ 25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρέκης, Ρίζος (65′ Νίκου), Τασίδης, Μήτρας, Παυλίδης Γ. (69′ Χούτας), Οικονόμου, Παυλίδης Α. (53′ Χαραλαμπίδης), Ζουκάν (69′ Σαρηγιαννίδης), Παπαδόπουλος, Χασάπης (69′ Καλαμπάκας), Χαρτοματζίδης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This