Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Αιγινιακός και Απόλλων Λιτοχώρου, στην αναμέτρηση που διεξήχη στο “Γιάννης Παραλυκίδης” για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Πλέον ο Αιγινιακός έφτασε τους 9 βαθμούς και ο Απόλλων τους 8, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην 4η και 5η θέση της βαθμολογίας.

Σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές αξιόλογες στιγμές, η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου δε μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την πρωτοβουλία των κινήσεων, απέναντι σε έναν Απόλλωνα που είχε ως κύριο μέλημα τη διατήρηση του μηδέν στην άμυνα και προσπάθησε κυρίως στο β’ μέρος να εκμεταλλευτεί κάποια αντεπίθεση, χωρίς επιτυχία.

Παρόλα, αυτά, οι Αιγινιώτες είχαν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το “τρίποντο” όταν κέρδισαν πέναλτι στο 71′ αλλά ο Καπετάνος που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα, Μητρόπουλο.

Το “φιλμ” του αγώνα
21′ Ο Τασιώνας μετά από γρήγορη εναλλαγή της μπάλας με συμπαίκτη του βρέθηκε τετ α τετ με τον Μητρόπουλο αλλά το σουτ του πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
31′ Συρτό σουτ του Λαναρά από τη ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα έφυγε άουτ.
39′ Εκτέλεση φάουλ του Καπετάνου μπλόκαρε ο Μητρόπουλος.

57′ Σουτ του Κανούλα έξω από την περιοχή, η μπάλα άουτ.
63′ Σε αντεπίθεση για τον Αιγινιακό ο Τασιώνας ήταν τελικός αποδέκτης της μπάλας και μέσα από την περιοχή έκανε το συρτό σουτ που μπλόκαρε ο Μητρόπουλος.
71′ Χαμένο πέναλτι για τον Αιγινιακό. Ο Φιρινίδης ανέλαβε την εκτέλεση αλλά ο Μητρόπουλος έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε, κρατώντας το μηδέν. Το πέναλτι κέρδισε ο Καπετάνος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρέσκας με βοηθούς τους Καλορογιάννη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός:
Μοσχίδης, Κακατάσιος, Παπαδόπουλος, Τσερόλας (58’ Φιρινίδης), Budani E., Δαραής, Λαναράς (88’ Ferhati), Καπετάνος, Κιρκιλιανίδης (9’ Τασιώνας), Ορφανίδης, Budani M.

Απόλλων Λιτοχώρου: Μητρόπουλος, Ντάτσι (46’ Χέδας), Φούφι, Μρρούκου (88’ Ζαχουδάνης), Ζήδρος, Μαύρος, Ζηνέλης, Μπάιμπος (67’ Μπατζέλας), Κουκουνάρας (46’ Κανούλας), Καταχιώτης, Κεχαγιάς.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This