Επιλογή Σελίδας

Συνεχίζει την προέλασή της στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας η Ελπίς Ανδρομάχης, η οποία σημείωσε την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες, επικρατώντας στο Μοσχοχώρι με 1-0 επί της Δόξας και σε συνδυασμό με το ρεπό του Καλλιθεακού αναρριχήθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Θάνου Τζήμα διατηρήθηκε στο +2 από Πίνδο Άνω Αγιάννη και Καλλιθεακό Καλλιθέας, έχοντας κάνει και το ρεπό της, όπως και οι Καλλιθεάτες.

Η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου έμεινε στους 4 βαθμούς, όσους έχουν Εθνικός Κατερίνης και Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα, με τις τρεις ομάδες να βρίσκονται στην 7η θέση.

Το γκολ που έκρινε τη συνάντηση πέτυχε στο 20′ ο Ντερβισάι με διαγώνιο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα από συνδυασμό με τον Παπαζήση από δεξιά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Χατζηγιάννη.

Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Βανασάς, Παπαδόπουλος, Πιτλιάκας, Χωλίδης 61’ Νικολαΐδης), Μπαϊράμι, Φωτόπουλος, Εφραιμίδης, Μέλλιος, Βασιούρης Β. (46’ Αργυρόπουλος), Αρβανίτης (71’ Βασιούρης Δ.).

Ελπίς Ανδρομάχης: Ευαγγελόπουλος, Ντερβισάι, Τσετσίλας, Γεωργιάδης, Λάμο, Κελέρογλου, Παπαζήσης (70’ Σιώκας), Παπαδόπουλος, Σκούφας (90’ Τσιούπρος), Κυπαρίσσης, Ρόζος (89’ Μαγιώνας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This