Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πέτυχε ο Νέος Παμβρυακός που επικράτησε εκτός έδρας του Ορφέα Φωτεινών με 4-1, για την 5η αγωνιστική.

Η ομάδα της Βρύας με τους τρεις πρώτους βαθμούς της στο πρωτάθλημα ξεκόλλησε από την τελευταία θέση της βαθμολογίας και είναι πλέον στο -1 από Εθνικό Κατερίνης, Δόξα 10 Μοσχοχωρίου και Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα (οι δύο τελευταίοι έχουν κάνεο το ρεπό τους) ενώ ο Ορφέας αποτελεί πλέον τη μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό.

Στο 11′ ο Δαλάκας άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 43′ ο Σ. Νικολαΐδης έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα της Βρύας, με το 0-2 να είναι και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος ο Νέος Παμβρυακός πέτυχε άλλα δύο γκολ, με τον Δαλάκα στο 61′ να “γράφει” το 0-3 και τον Καραμέλιο στο 66′ να διαμορφώνει το 0-4.

Οι Φωτεινιώτες μείωσαν στο τελικό 1-4 με γκολ του Παπανικολάου στο 78′.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Βρούζος με βοηθούς τον Σκούμπα και την Κουρινιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ορφέας Φωτεινών:
Παπακώστας, Κουιμτζίδης, Παπανικολάου, Βέτσος Ν., Βαστάζος Χ., Μπούσιου, Κυπαρίσσης Γ. Κυπαρίσσης Λ., Τσιγκαρόπουλος, Βέτσος Α., Βαστάζος Γ. (78’ Βαϊτσόπουλος).

Νέος Παμβρυακός: Αποστολόπουλος Β., Αποστολόπουλος Β. (75’ Νικολαΐδης Γ.), Στραβογιάννης Ν., Τάκος, Χρυσόπουλος, Καραμέλος, Νικολαΐδης Σ. (65’ Τζάγκας), Στραβογιάννης Ν., Τσάτσος, Δαλάκας, Σιασιόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This