Επιλογή Σελίδας

Την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πανηγύρισε η Δόξα 10 Μοσχοχωρίου που κέρδισε εκτός έδρας τον Όλυμπο Αγίου Σπυρίδωνα με 1-0, για την 4η αγωνιστική.

Η ομάδα του Μοσχοχωρίου έφτασε τους 4 βαθμούς σε 3 αγώνες ξεπερνώντας τον σημερινό της αντίπαλο που έμεινε στους 3 βαθμούς, επίσης σε 3 αγώνες.

Η Δόξα ισοβαθμεί με Εθνικό Κατερίνης και Γεωργάκη Ολύμπιο Λόφου ενώ ο Όλυμπος είναι πλέον μόνος στην 9η θέση του πίνακα.

Οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ χωρίς επιτυχία, καθώς είχαν πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Στο τέλος της αναμέτρησης αυτοί που “χαμογέλασαν” ήταν οι φιλοξενούμενοι που με γυριστό σουτ του Μάνη στο 80′ έφτασαν στο “τρίποντο”.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Αν. Ασλανίδης με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Νίκολιτς.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Όλυμπος Αγίου Σπυρίδωνα: Ευαγγέλου, Ζαρογιάννης (40′ Σταυρογιάννης), Τόκας, Κουτσής, Περδίκης, Κατσιούλας, Αμανατίδης, Τσουρέκας, Σαφέτης (65′ Μπαμίχας), Καλαϊτζής, Λαφατζής (65′ Μπαμπανίκας).

Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Σκουμπόπουλος, Βανάσας Δ., Νικολαΐδης, Τσιγκαρόπουλος (50′ Γκουτζιάνας), Φωτόπουλος, Ευφραιμίδης (70′ Μέλιος), Αρβανίτης (85′ Χωλίδης), Κατσαντώνης, Παπαδόπουλος (70′ Πίτλιακας), Μάνης (85′ Περιστερόπουλος).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This