Επιλογή Σελίδας

Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας νίκη (1-0), την πρώτη στη φετινή Γ’ Εθνική πέτυχε η Αρτάκη κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά από την Καρδίτσα.

Η Αρτάκη σκόραρε στο 12′ με κεφαλιά-ψαράκι του Βαγγέλη Παπαδάκη (φωτό) και έκανε το χρέος της κόντρα σε μια σοβαρή ομάδα, που απείλησε στο πρώτο ημίχρονο με στημένες μπάλες και είχε και δοκάρι.

Στο 22′ ο Στασινόπουλος της Αρτάκης έσωσε πάνω στη γραμμή, πριν ο Κόκκινος σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Στο κόρνερ που ακολούθησε η μπάλα βρήκε το δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ με τον Ντελέκο στο 4′, ενώ στο 31′ ο γκολκίπερ του Παλαμά Κουτσόπουλος έσωσε την εστία του σε πλασέ του Ζυγκερίδη.

Στο β’ ημίχρονο η Αρτάκη δεν κατάφερε να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ώστε να κλειδώσει το ματς, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας, αλλά ευτυχώς η Αρτάκη κατάφερε να κρατήσει τη νίκη που της δίνει -εκτός από βαθμολογική- και ψυχολογική ώθηση.

Στο 91′ ο Σταματάκος έκανε μια κούρσα, πάσαρε στον Μεγάλο, αλλά ο φορ της Ασρτάκης αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Ο προπονητής της Αρτάκης Άγγελος Διγκόζης δεν είχε στα πλάνα του τους τραυματίες Χατζηστάμου και Εσκουρέντο, ενώ προτίμησε να ξεκινήσει με τρία χαφ (Κωνσταντίνου-Ζαχαρόπουλο και τον Ντελέκο επιτελικό), αφήνοντας το Νίκο Σταματάκο στον πάγκο, με τον “πιστολέρο” να μπαίνει ως αλλαγή στο β’ ημίχρονο.

Πολύ καλή -γι’ άλλη μια φορά- ήταν η αμυντική τετράδα με τους Τσούπρο-Καραμπά-Στασινόπουλο και Αρκούδα.

Ο Αρκούδας είχε συμμετοχή και στη φάση του γκολ, καθώς τροφοδότησε τον Μεγάλο (εξτρέμ) που έβγαλε την σέντρα και ο Παπαδάκης σκόραρε.

Πολλές μάχες έδωσε και ο Ζυγκερίδης.

Το καλύτερο και πιο δημιουργικό διάστημα της Αρτάκης ήταν το πρώτο ημίωρο.

Στο ματς αγωνίστηκε και ο νεαρός Ευφραίμ Κατσαρής.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μετούσι στο 77′.

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Άγγελος Διγκόζης): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Αρκούδας, Τσούπρος, Καραμπάς, Κωνσταντίνου, Παπαδάκης (82′ Τσατσαρώνης), Ντελέκος, Μεγάλος, Ζυγκερίδης (86′ Κατσαρής), Ζαχαρόπουλος (75΄ Σταματάκος).

Ατρόμητος Παλαμά (Άκης Μίχος): Κουτσόπουλος, Μετούσι, Λιάπης, Αρχοντής, Αναγνόπουλος, Μπασιάκας (86′ Ζάγγος), Μπαλτάς, Κοντός (61′ Τσιάτας), Α. Κόκκινος (61′ Σ. Κόκκινος), Κατσιγιάννης, Βουκομάνοβιτς.

Πηγή: E Γνώμη

Pin It on Pinterest

Shares
Share This