Επιλογή Σελίδας

Το “τρία στα τρία” έκανε η Ελπίς Ανδρομάχης στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, επικρατώντας με 2-0 του Ορφέα Φωτεινών, για την 4η αγωνιστική.

Η ομάδα του Θάνου Τζήμα ανέβηκε στη 2η θέση του πίνακα, έναν βαθμό πίσω από τον πρωτοπόρο Καλλιθεακό, έχοντας κάνει και το ρεπό της ενώ ο Ορφέας μαζί με τον Νέο Παμβριακό οι δύο ομάδες χωρίς βαθμό έως τώρα.

Το δρόμο της νίκης για τους “κιτρινόμαυρους” άνοιξε στο 25′ με κοντινό πλασέ ο Σιώκας έπειτα από σέντρα του Παπαδόπουλου από αριστερά.

Το τελικό 2-0 “έγραψε” στο 90′ ο Σκούφας με σουτ έξω από την περιοχή.

Ο Ορφέας από το 74′ και μέχρι το τέλος του αγώνα έπαιξε με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω της αποβολής του Καλιακού με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Μαυρογιώργη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελπίς Ανδρομάχης: Ευαγγελόπουλος, Φτεργιώτης (80′ Ρόζος), Μαγιώνας (55′ Κυπαρίσσης Γ.), Γεωργιάδης, Κουκάρας, Κελέρογλου, Τσέτσιλας, Μπούσιου (55′ Παπαζήσης), Σιώκας (90′ Τσιούπρος), Σκούφας, Παπαδόπουλος.

Ορφέας Φωτεινών: Παπανώτας, Παπανικολάου, Καλιακός, Βελιτσιάνος, Κουιμτζίδης, Βέτσος Ν., Κυπαρίσσης Γ., Κυπαρίσσης Λ., Νατσιός, Μπούσιου (46′ Βαστάζος), Τσιγκαρόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This