Επιλογή Σελίδας

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο Αιγινιακός ξεπερνώντας την Πίνδο Άνω Αγιάννη την οποία νίκησε με 4-1 εκτός έδρας, για την 4η αγωνιστική.

Η ομάδα του Αιγινίου έφτασε τους 8 βαθμούς, 2 λιγότερους από τον πρωτοπόρο Καλλιθεακό και έναν λιγότερο από την Ελπίδα Ανδρομάχης (που έχει κάνει το ρεπό της) ενώ η Πίνδος έμεινε στους 7, αποκτώντας “συγκάτοικο” στην 4η θέση τον Απόλλωνα Λιτοχώρου.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ με γκολ του Γιαννή στο 9′ όμως η συνέχεια ανήκε στον Αιγινιακό.

Ο Δαραής στο 22′ ισοφάρισε σε 1-1, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το α’ μέρος.

Στο 60′ ο Καπετάνος πήρε τη “σκυτάλη” στο σκοράρισμα κάνοντας το 1-2.

Ο Δαραής με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 80′ έδωσε “αέρα” δύο τερμάτων στην ομάδα του Αιγινίου, κάνοντας το 1-3 ενώ το τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Τασιώνας στο 89′ “σφραγίζοντας” με αυτό τον τρόπο το “τρίποντο” για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πολυχρόνης με βοηθούς τους Βρούζο και Σκούμπα.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Πίνδος Άνω Αγιάννη: Μυρωτής, Παπαργυρίου, Σιούντας (20′ Αετόπουλος – 71′ Καραθάνος), Παπαζήσης, Παρμακτσίδης Κ. (84′ Αμβροσιάδης), Κακκάρας Σ., Παρμακτσίδης Π., Αμπατζίδης, Μαντζαρίδης (46′ Λεσάι), Γιαννής, Κότσι.

Αιγινιακός: Μοσχίδης, Κακατάτσιος, Παπαδόπουλος, Τσερόλας, Μπουντάνι, Δαραής (85′ Χαιρεκάκης), Λαναράς (73′ Τασιώνας), Καπετάνος (85′ Φερχάτι), Φιρινίδης (62′ Κιρκιλιανίδης), Ορφανίδης, Μπουντάνι.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This