Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη εκτός έδρας ήττα του σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής γνώρισε ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, χάνοντας στο Δίστομο από τον τοπικό Αμβρυσσέα με 1-0, για την 3η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Έτσι, η ομάδα της Πιερίας έμεινε στους 3 βαθμούς υποχωρώντας κάτω από την επικίνδυνη ζώνη, στην 8η θέση της βαθμολογίας στην οποία ισοβαθμεί με τον ΠΟ Φήκης.

Το παιχνίδι κρίθηκε με ένα μακρινό φάουλ του Γεωργουσόπουλου στο 63′, με τη μπάλα να ξεγελάει λόγω του αέρα τον τερματοφύλακα Σταυρίδη και να καταλήγει στα δίχτυα του Εθνικού.

Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα της Πιερίας που είχε καλή εικόνα, διατηρώντας τον έλεγχο του αγώνα σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια και αν εξαιρεθεί το γκολ, κινδύνεψε μόνο σε μία φάση στις αρχές του β’ μέρους όταν ο Γιαζιτζόγλου απομάκρυνε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι διαφορετικά αν ο διαιτητής Μαράνος υποδείκνυε πέναλτι υπέρ του Εθνικού στο 80′, με τον Αθηναίο ρέφερι να αρνείται τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών.

Την επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΑΟ Υπάτου.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαράνος με βοηθούς τους Γκούντα και Κουκόπουλο (ΕΠΣ Αθηνών).

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Κυπραίος Μ. (22′), Ιωάννου (72′), Μπαλντάς (84′) και Μπότσης (90′) των γηπεδούχων και οι Κόλα (22′), Καραγκούνης (27′), Μαργαρίτης (60′), Κατσαμάγκας (75′) και Χατζηδίμπας (78′) του Εθνικού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αμβρυσσέας Διστόμου (Γιάννης Λύτρας): Καπετάνος, Αντωνόπουλος, Αλμπάνης (87′ Κάκκος), Πούλος, Ιωάννου, Βλάχος, Κυπραίος Μ. (46′ Γεωργουσόπουλος), Μπαλτάς, Δήμου (82′ Μπότσης), Βιέννας (90′ Μαλισσόβας), Κυπραίος Χ..

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Γιαζιτζόγλου, Χατζηδίμπας, Μυστρίδης, Καλαϊτζίδης, Κατσαμάγκας, Ιντζόγλου (63′ Κωτσιαρίδης), Σεχολάρι (84′ Μπατζώνης), Φωκαΐδης, Καραγκούνης (46′ Μαργαρίτης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This