Επιλογή Σελίδας

Αφηνίασε η Ακαδημία Βατανιακός 1978 σκορπώντας στους… δέκα ανέμους τον Ταύρο Ελάφου με το εντυπωσιακό 10-0, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Γιώργου Ποτουρίδη με 4χ4 νίκες έφτασε τους 12 βαθμούς και με τέρματα 23-3 προελαύνει στην κατάταξη με συγκάτοικους τον Απόλλων Ράχης και τον Ερμή Εξοχής.

Από την άλλη μεριά, ο Ταύρος του Ζαχαρία Γκούτζα, έμεινε με 3 βαθμούς στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Το παιχνίδι πάντως δεν αντέχει σε καμία περίπτωση κριτική, καθώς οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με σύνθεση ανάγκης λόγω των πολλών απουσιών και μάλιστα χωρίς τερματοφύλακα, θέση την οποία πήρε κάτω από τα γκολπόστ για πρώτη φορά ο 14χρονος και άπειρος Τσιγκαρόπουλος.

Φάσεις και γκολ

Μόλις στο 4΄ ο Γκούμας με πλασέ άνοιξε το σκορ 1-0.

Στο 8΄ σέντρα του Ανανιάδη από δεξιά, κεφαλιά του Παλέγδα από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και καταλήγει άουτ.

Στο 36΄ ο Γκιόκα με σουτ σε κενή εστία έγραψε του 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου, με τον Χαϊλαζίδη να απειλεί στο 40΄ με σουτ που μπλόκαρε ο Κωνσταντινίδης και τον Δημητρίου να αστοχεί σε σουτ στο 42ο λεπτό.

Στο 48΄ ο Γκούμας αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα με πλασέ έκανε το 3-0.

Στο 53΄ ο Καρυώτης από κοντινή απόσταση διεύρυνε το σκορ σε 4-0.

Στο 55΄ σουτ του Γκιόκα από θέση βολής, η μπάλα έφυγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.

Στο 58΄ μετά από καλή επιθετική ενέργεια των παικτών του Ταύρου, ο Χαϊλαζίδης πλάσαρε, η μπάλα όμως πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κωνσταντινίδη άουτ.

Στο 59΄ κοντινό πλασέ του Φωτιάδη, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από τους αμυντικούς.

Στο 65΄ ο Φωτιάδης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Θεοδοσιάδη, πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ανανιάδης αυξάνοντας τον δείκτη του σκορ σε 5-0.

Στο 74΄ ο Γκιόκα με σουτ έγραψε το 6-0 πετυχαίνοντας το δεύτερό του προσωπικό τέρμα.

Στο 78΄ ο Γκούμας με πλασέ έκανε το 7-0.

Στο 80΄ ο Γκούμας σημειώνοντας καρέ τερμάτων έγραψε το 8-0.

Στο 85΄ ο Παπούλας ο οποίος νωρίτερα πέρασε στον αγώνα ως αλλαγή με πλασέ πέτυχε το 9-0.

Στο 88΄ ο Τσενεκίδης (εκ των αλλαγών) με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό και συνάμα εντυπωσιακό 10-0 σκορ.

Πριν την έναρξη του αγώνα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην του Αλέξανδρου Γεωργαντά, ποδοσφαιριστή του Ταύρου Ελάφου.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Χρήστος Παπαδόπουλος με βοηθούς τον κ. Αναστάσιο Γιαμούζη και την κα. Κορίνα Κουρινιώτη.

Ακαδημία Βατανιακός 1978: Κωνσταντινίδης, Χατζηιωάννου (75΄ Μελέτης), Ανανιάδης, Παλέγδας, Χαντζαρίδης, Καρυώτης (60΄ Μυρτολλάρι), Γκούμας (81΄ Παπούλας), Δημητρίου, Φωτιάδης (75΄ Κυρμανίδης), Γκιόκα, Αποστολίδης (60΄ Τσενεκίδης).

Ταύρος Ελάφου: Τσιγκαρόπουλος, Λιανός (20΄ Μπογκντάνι), Γράψας, Μπομπόλης, Λαζαρίδης, Μουσταφά (63΄ λ.τ. Θεοδοσιάδης), Ορφανίδης, Φωτόπουλος, Μποζίδης, Τριγωντζής, Χαϊλαζίδης.

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This