Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Δίας Δίου και Βατανιακός στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, με την ομάδα του Βατάν να “πετάει” άλλους δύο βαθμούς μετά από αυτούς κόντρα στην 25η Μαρτίου την προηγούμενη αγωνιστική και να μένει στο -4 από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου.

Ο Δίας μετά τη συντριβή της προηγούμενης αγωνιστικής από τους Σβορωνιώτες έβγαλε αντίδραση απέναντι σε έναν ακόμη διεκδικητή του πρωταθλήματος και έφτασε τους δέκα βαθμούς που τον φέρνουν μόνο στην 5η θέση του πίνακα.

Το σκορ για τον Δία άνοιξε ο Κυπαρίσσης στο 23′ ενώ ο Δημηνάς στο 34′ διαμορφωσε το τελικό 1-1.

Στο α’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τους γηπεδούχους να μπαίνουν μπροστά στο σκορ στο 23′ με γκολ του Κυπαρίσση.

Ο Βατανιακός ισοφάρισε σε 1-1 με τέρμα του Δημηνά στο 34′.

Οι φιλοξενούμενοι στο β’ μέρος πήραν τα ηνία της αναμέτρησης, πίεσαν τα καρέ του Παπανικολάου ψάχνοντας το γκολ της νίκης κάτι που δεν κατόρθωσαν παρά τις κλασικές ευκαιρίες των Ανδρονικίδη και Κατσάρα ενώ στη μεγαλύτερη εξ αυτών, ο Κραγιόπουλος νικήθηκε σε εκτέλεση πέναλτι από τον Παπανικολάου στο 61′.

Ο Δίας έπαιξε με αντεπιθέσεις φιλοδοξώντας να “χτυπήσει” στην “κόντρα” αλλά το 1-1 δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Το “φιλμ” του αγώνα
1′ Μετά από λάθος γύρισμα του Αδαμόπουλου προς τον Κούζα, ο Κυπαρίσσης έκλεψε τη μπάλα από το ύψος της μεγάλης περιοχής και έκανε το σουτ που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων.
9′ Διαγώνιο σουτ του Κατσάρα μέσα από την περιοχή, ο Παπανικολάου απέκρουσε σε κόρνερ.
23′ ΓΚΟΛ! 1-0: Με ατομική ενέργεια ο Ν. Καραμήτρος από δεξιά νίκησε τον Δερμίση και τροφοδότησε τον Κυπαρίσση που από το σημείο του πέναλτι αφού κοντρόλαρε, σούταρε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κούζα κάνοντας το 1-0.
34′ ΓΚΟΛ! 1-1: Ο Δημηνάς επιχειρησε δυνατό μακρινό σουτ, η μπάλα χτύπησε στο έδαφος και ξεγέλασε τον Παπανικολάου για να γίνει το 1-1.
43′ Γυριστό σουτ του Νταμπαλάκη, η μπάλα έφυγε άουτ.

61′ Χαμένο πέναλτι για τον Βατανιακό. Ο Κραγιόπουλος από τη λευκή βούλα νικήθηκε από τον Παπανικολάου που έπεσε στη δεξιά του γωνία και κράτησε το 1-1. Το πέναλτι υποδείχθηκε σε μαρκάρισμα του Λαζαρίδη στον Δημηνά.
78′ Μετά από σέντρα του Μιχαηλίδη ο Κατσάρας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
84′ Εξ επαφής προβολή του Ανδρονικίδη, η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ, σε μια τεράστια ευκαιρία για τον Βατανιακό.
87′ Σε αντεπίθεση για τον Δία ο Καραθάνος τροφοδότησε τον Κυπαρίσση αλλά το σουτ του από πλάγια θέση έφυγε άουτ.
88′ Πλασέ του Δερμίση από το ύψος του πέναλτι, απομάκρυναν οι αμυντικοί του Δία.
90’+3′ Σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Ευαγγελόπουλος μετά από ατομική ενέργεια από τα αριστερά βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Κατσάρα που δε μπόρεσε να βρει τη μπάλα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τους Ατματζίδη και Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου, Λαζαρίδης, Ευαγγελόπουλος, Νίκου, Πεΐδης, Καραμήτρος Ν. (80′ Καλουσίδης), Καραθάνος Χ., Καρανικόλας (72′ Αράπης), Κυπαρίσσης, Παγωνίδης, Μανίκας (58′ Κατσάρας).
Βατανιακός (Γιωργος Ποτουρίδης): Κούζας, Αδαμόπουλος (34′ Μιχαηλίδης), Δερμίσης, Κραγιόπουλος (79′ Σαμανίδης), Λιόλιος, Νταμπαλάκης (62′ Πολυχρονιάδης), Λαζαρίδης, Δημηνάς (62′ Κολαξίδης), Κατσάρας, Τσιώμης, Μυστρίδης (79′ Ανδρονικίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This