Επιλογή Σελίδας

Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας πήρε η Αναγέννηση Κολινδρού που κέρδισε με το ευρύ 5-1 την ουραγό ΑΕ Περίστασης για την 5η αγωνιστική.

Η ομάδα του Ηλία Μποταΐτη “έπιασε” Αετό Καταλωνίων και Θερμαϊκό Κορινού στην 8η θέση της βαθμολογίας με τις τρεις ομάδες να έχουν από 6 βαθμούς ενώ η ΑΕ Περίστασης είναι πλέον η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στο -3 από ΑΕ Καρίτσας, Αχιλλέα Νεοκαισάρειας και Άρη Κοκκινοπλιτών.

Τα “τσακάλια” άνοιξαν το σκορ στο 7′ με σουτ του Πατατούκα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Το 2-0 έγινε στο 49′ με κεφαλιά του Μαντζουράκη έπειτα από σέντρα του Αποστολίδη.

Στο 57′ ο Πρασσάς σούταρε έξω από την περιοχή στέλνοντας τη μπάλα στο “Γ” του Κυπαρισσόπουλου.

Στο 75′ ο Λαδάς με ωραία ενέργεια και πλασέ πέτυχε το 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 4-1 στο 79′ με ωραία ατομική ενέργεια του Α. Κλιάνη.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε στο 86′ ο Πρασσάς με σουτ έξω από την περιοχή.

Από το 43′ η ομάδα της ΑΕ Περίστασης αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Χατζηαργυρίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Χαλκίδη και Βασιλειάδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αναγέννηση Κολινδρού: Τόλιος (62′ Κρισιούκ), Λαδάς, Γκουδάρας, Γούτσιος, Δημάσης (78′ Κακάνης), Κοσμίδης (62′ Τσολακίδης), Πατατούκας, Αποστολίδης, Πρασσάς, Καμπερίδης Β. (46′ Μπουρανής), Μαντζουράκης.

ΑΕ Περίστασης: Κυπαρισσόπουλος, Μιχαηλίδης (67′ Μαρωνίτης), Κουσουρής, Κολαξίδης, Παπαδόπουλος, Τσαπρόν (67′ Ανανιάδης), Κλιάνης Α., Κουτσουμπέας (35′ Σιδηρόπουλος), Μπιζιώτας, Κλιάνης Α., Χατζηαργυρίου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This