Επιλογή Σελίδας

Στο +3 από τη δεύτερη θέση βρίσκεται πλέον ο ΓΑΣ Σβορώνου που κέρδισε με 6-0 εκτός έδρας τον Θερμαϊκό Κορινού πετυχαίνοντας την 5η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη δε δυσκολεύτηκε απέναντι στους Κορινιώτες και είχε δοκάρια και ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ.

Οι Σβορωνιώτες εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία του μέχρι σήμερα δεύτερου Βατανιακού με τον Δία και αύξησαν τη διαφορά σε τέσσερις βαθμούς ενώ πλέον πίσω από την ομάδα του ΓΑΣ βρίσκονται Ατρόμητος Κατερίνης και ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης.

Το σκορ για τον ΓΑΣ Σβορώνου άνοιξε ο Ζώβληκας στο 10′. Μετά από σέντρα του Ν. Βούλγαρη ο Ζώβληκας στο δεύτερο δοκάρι έσπασε για τον Μακράκη, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και ο Ζώβληκας πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 0-1.

Στο 24′ ο Δημητρουλόπουλος πέτυχε το 0-2 με σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο “παραθυράκι” του τερματοφύλακαν των γηπεδούχων.

Στο 45′ ο Κυπαρίσσης με κεφαλιά – ψαράκι μετά από ωραία ενέργεια και σέντρα του Χατζηθεοδωρίδη από αριστερά, “έγραψε” το 0-3 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο β’ μέρος, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν άλλα τρία γκολ, με τον Κυπαρίσση να κάνει το 0-4 στο 54′, παίρνοντας το ριμπάουντ από σουτ του Μακράκη και προσωρινή απόκρουση του Μπικιαρόπουλου.

Ο ίδιος πάικτης στο 72′ έκανε χατ τρικ ευστοχώντας σε εκτέλεση πέναλτι. Το πέναλτι κέρδισε ο Χ. Βούλγαρης.

Το τελικό 0-6 διαμόρφωσε στο 74′ ο Χατζηθεοδωρίδης προωθώντας τη μπάλα στο κενό τέρμα μετά από πάσα του Κυπαρίσση.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τους Κυριακού και Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού (Ηλίας Τζιώκας): Μπικιαρόπουλος, Ταγκαλίδης (57′ Κατσαμάγκας), Σαμαλής, Γεσίλι, Κέλο, Αγγελάτος, Καραμανώλας Ε., Κατσούλης Χ., Καραμανώλας Κ., Παρδάλης (34′ Κεβάνι), Κατσούλης Β..

ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Παπατολίκας, Βούλγαρης Ν. (42′ Δημητρίου), Χατζηθεοδωρίδης, Τροΐρης (60′ Δελαβερίδης), Κωτσιόπουλος, Δημητρουλόπουλος (78′ Γκαράτζιας), Βούλγαρης Χ. (78′ Σαρρής), Ζώβληξας, Κυπαρίσσης, Κυρτέγος (78′ Τριανταφύλλου), Μακράκης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This