Επιλογή Σελίδας

Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας ανέβηκε ο Ατρόμητος Κατερίνης που επικράτησε με 4-0 στη Νεοκαισάρεια του Αχιλλέα, πετυχαίνοντας την τέταρτη νίκη της σε πέντε παιχνίδια.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή βρίσκεται στο -3 από τον πρωτοπόρο Σβορώνο με 12 βαθμούς όσους έχει και η ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης ενώ ο Αχιλλέας έμεινε στους 3 βαθμούς, όσους έχουν η ΑΕ Καρίτσας και πλέον και ο Άρης Κοκκινοπλιτών.

Ο Αχιλλέας για άλλη μια αγωνιστική παρατάχθηκε χωρίς τερματοφύλακα και χρέη πορτιέρε ανέλαβε ο Μυρωτής καθώς τόσο ο τερματοφύλακας Αμβροσιάδης όσο και ο Γιαζιτζόγλου που είχε καθίσει κάτω από τα δοκάρια την Τετάρτη κόντρα στην ΠΑΕ Ποντίων απουσίαζαν. Μάλιστα, στο 40′, ο Γκούντζας αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και φόρεσε αυτός τη φανέλα και τα γάντια του τερματοφύλακα στη θέση του Μυρωτή.

Το 0-1 έγινε στο 17′ με γκολ του Περγκεγκάι που βγήκε στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας και νίκησε τον Μυρωτή.

Στο 43′ ο Καραγκιοζίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, έκανε το 0-2 για την ομάδα του Μυλαυλάκου. Το πέναλτι υποδείχθηκε από τον Παραδεισόπουλο σε ανατροπή του παίκτη του Ατρομήτου από τον Γκούντζα.

Στο 65′ ο Στραβογιάννης με κοντινό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 75′ με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Στραβογιάννη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τη Β. Τσικλητάρη και τον Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Μυρωτής, Κατσαμάγκας, Παπαγιαννόπουλος, Σιαμάγκας, Λαράκου, Γκούντζας, Γαβρίδης, Υφαντής, Αμανατίδης (87′ Δημητρίου), Ζιάκας, Γκουνέλας.

Ατρόμητος Κατερίνης: Βασιλειάδης (75′ Ρετσίδης), Σατσίδης, Σταλίκας, Μπαλαμπάνης (58′ Μεντόλι), Μαλεζάς, Χαλκίδης Καλλέργης, Περγκεγκάι (58′ Κωνσταντινίδης), Χρυσόπουλος (58′ Πατσιοδήμος), Στραβογιάννης, Καραγκιοζίδης (69′ Μαντζαρίδης), Σέου.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This