Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Βατανιακός και 25η Μαρτίου σε έναν συναρπαστικό παιχνίδι για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας, αποτέλεσμα που φέρνει στην ομάδα του Βατάν στο -2 από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου που νίκησε και σήμερα.

Πλέον, οι Βατανιώτες μετά τη σημερινή πρώτη απώλεια στον φετινό “μαραθώνιο” έχουν 10 βαθμούς, έναν περισσότερο από Ατρόμητο, Δία Δίου και ΠΑΕ Ποντίων.

Η 25η Μαρτίου έφτασε τους 5 βαθμούς υποχωρώντας στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με αντεπιθέσεις και άνοιξαν το σκορ στο 28′ με τον Παπαδόπουλος να κάνει το 0-1 στην κόντρα.

Ο Βατανιακός ισοφάρισε σε 1-1 στο 37′ με κεφαλιά του Κατσάρα έπειτα από σέντρα του Μυστρίδη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με 2-1 χάρη στο δεύτερο γκολ του Κατσάρα με πλασέ μετά από σέντρα του Δερμίση.

Στο β’ μέρος οι θεατές παρακολούθησαν ένα ανοικτό παιχνίδι με τον Βατανιακό να “ψάχνει” το τρίτο γκολ για να “σφραγίσει” τη νίκη και την ομάδα της 25ης Μαρτίου να αναζητεί την ισοφάριση.

Αυτή που τα κατάφερε ήταν η ομάδα του Νίκου Τσαγκαλίδη στο 65′ όταν ο Παπαδόπουλος έκανε το σουτ από δεξιά, η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και επέστρεψε στον ποδοσφαιριστή της 25ης Μαρτίο που με νέο σουτ νίκησε τον Κούζα και “έγραψε” το τελικό 2-2.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βρούζος με βοηθούς τους Κουκουβίτη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Βατανιακός (Γιώργος Ποτουρίδης): Κούζας, Αδαμόπουλος (54′ Μιχαηλίδης), Δερμίσης, Κραγιόπουλος (76′ Ανδρονικίδης), Λιόλιος, Δημηνάς, Λαζαρίδης, Τσιώμης, Μπενίσκος, Κατσάρας (76′ Κολαξίδης), Μυστρίδης (84′ Πολυχρονιάδης).

ΑΜΣ 25η Μαρτίου (Νίκος Τσαγκαλίδης): Γκεβρέκης, Παυλίδης Γ., Παυλίδης Α. (59′ Χαραλαμπίδης), Τασίδης, Μήτρας, Ρίζος (67′ Νίκου), Οικονόμου, Ζουκάν (67′ Χαρτοματζίδης), Χασάπης (74′ Χούτας), Φωκαΐδης (74′ Καλαμπάκας), Παπαδόπουλος.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This