Επιλογή Σελίδας

Η Ακαδημία Πλαταμώνα κέρδισε με 3-1 εκτός έδρας τον Θερμαϊκό Κορινού, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Μιχωλού έφτασε τους 7 βαθμούς ξεπερνώντας τον σημερινό της αντίπαλο που έμεινε στους 6 βαθμούς, με τις δύο ομάδες να είναι πλέον 6η και 7η αντίστοιχα.

Στο 11′ ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Ευθυμιάδης απέκρουσε πέναλτι του Α. Κατσούλη πέφτοντας χαμηλά στη γωνία του.

Οι “Νότιοι” με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου πήραν προβάδισμα με 0-1 όταν ο Ρακίπι έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και η μπάλα έφυγε από τα χέρια του γκολκίπερ του Θερμαϊκού, Γαβριηλίδη καταλήγοντας στα δίχτυα.

Στο 34′ ο Κατσαρός έκανε το 0-2 με υποδειγματικό πλασέ.

Το 0-3 διαμόρφωσε στο 80′ ο Χατζηλαδάς με πλασέ, αξιοποιώντας ωραία μπαλιά – τρύπα.

Ο Θερμαϊκός μείωσε στο τελικό 1-3 με γκολ του Κ. Καραμανώλα στο 88′.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς την Δ. Τσικλητάρη και τον Γερμανό.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Θερμαϊκός Κορινού (Ηλίας Τζιώκας): Γαβριηλίδης, Ταγκαλίδης (85′ Κεβάνι), Σαμαλής, Αντωνιάδης (57′ Κέλο), Κατσούλης Χ. (66′ Κατσαμάγκας Ν.), Αγγελάτος, Καραμανώλας Κ., Πιατίδης, Κατσούλης Β. (66′ Ζουκάν), Παρδάλης, Κατσούλης Α. (46′ Καραμανώλας Ε.).

Ακαδημία Πλαταμώνα (Δημήτρης Μιχωλός): Ευθυμιάδης, Μπουλάρι, Αρζάνας, Καλαμπάκας, Μπατζέλας, Θεοδοσιάδης, Χατζηλαδάς, Ρακίπι, Ταφραλής, Κατσαρός (60′ Ταντής), Κατέλας Ν. (80′ Σιώκας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This