Επιλογή Σελίδας

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το παιχνίδι με τον Δία Δίου ο ΓΑΣ Σβορώνου, συντρίβοντάς τον με 5-0 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας. Η ομάδα του Γιάννη Κωνσταντινίδη με το “τρίποντο” αυτό έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς, αφήνοντας δύο βαθμούς πίσω τον Βατανιακό που δε μπόρεσε να κερδίσει την 25η Μαρτίου.

Ο Δίας μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με Ατρόμητο Κατερίνης και ΠΑΕ Ποντίων.

Το σκορ τα λέει όλα για την εικόνα του αγώνα, με τον ΓΑΣ Σβορώνου να κάνει ό,τι θέλει στο α’ μέρος και συγκεκριμένα στο διάστημα 18′-28′ οπότε και σημειώθηκαν τα τέσσερα πρώτα γκολ.

Μετά το 5-0 στις αρχές του β’ μέρους, το σβορωνιώτικο “συγκρότημα” “φρέναρε” κρατώντας δυνάμεις εν όψει των επόμενων αναμετρήσεων, και το διάστημα μέχρι το τέλος του αγώνα απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Το σκορ για τους Σβορωνιώτες άνοιξε στο 18′ ο Ν. Βούλγαρης με κοντινό σουτ από το δεύτερο δοκάρι έπειτα από εκτέλεση κόρνερ των γηπεδούχων και αδυναμία των φιλοξενούμενων να διώξουν.

Στο 21′ ο Κυρτέγος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ αιφνιδίασε τον Παπανικολάου και ζευγάρωσε τα τέρματα του ΓΑΣ Σβορώνου.

Στο 25′ ο Κυπαρίσσης εκμεταλλεύτηκε ολιγωρία στην άμυνα του Δία και πάσαρε στον Κυρτέγο που με πλασέ διαμόρφωσε το 3-0.

Το 4-0 έγινε στο 28′ με τους ρόλους Κυρτέγου και Κυπαρίσση να αντιστρέφονται. Σε αντεπίθεση της ομάδας του Σβορώνου ο Κυρτέγος βγήκε γρήγορα από δεξιά και την κατάλληλη στιγμή τροφοδότησε με παράλληλη μπαλιά τον Κυπαρίσση που από το ύψος του πέναλτι έγραψε” το 4-0 το οποίο ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Με το… καλημέρα του β’ μέρους ο ΓΑΣ Σβορώνου έφτασε και στο 5-0 με “λόμπα” του Κυπαρίσση από μακριά.

Ο Δίας στη μοναδική επιθετική του προσπάθεια στον αγώνα είδε τον Ευαγγελόπουλο να πλασάρει μέσα από την περιοχή αλλά τη μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα από την εστία των γηπεδούχων, στο 47′.

Στο 90′ ο Κυρτέγος έκανε το πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπανικολάου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Γ. Ασλανίδης με βοηθούς τον Κουτσικανίδη και τη Β. Τσικλητάρη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΓΑΣ Σβορώνου (Γιάννης Κωνσταντινίδης): Παπατολίκας, Ν. Βούλγαρης (81′ Στεφανίδης), Χατζηθεοδωρίδης, Τροΐρης, Κωτσιόπουλος, Δημητρουλόπουλος (76′ Γκαράτζιας), Χ. Βούλγαρης (69′ Σαρρής), Ζώβληκας (69′ Δημητρίου), Κυπαρίσσης, Κυρτέγος, Μακράκης (76′ Δελαβερίδης).

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου, Λαζαρίδης (67′ Καλουσίδης), Ευαγγελόπουλος, Νίκου, Πεΐδης, Κατσάρας (53′ Συρανίδης) Καραμήτρος (85′ Αμανατίδης), Χ. Καραθάνος (85′ Ν. Καραθάνος), Κυπαρίσσης, Παγωνίδης, Καρανικόλας (53′ Αράπης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This