Επιλογή Σελίδας

Σε ένα παιχνίδι με ελάχιστες αξιόλογες στιγμές, η Αναγέννηση Κολινδρού πήρε το πρώτο της “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της Πιερίας επικρατώντας με 1-0 του Ατρομήτου Κατερίνης, στο γήπεδο του Μυλαυλάκου για την 4η αγωνιστική.

Το “συγκρότημα” του Ηλία Μποταΐτη “έπιασε” στη 10η θέση της βαθμολογίας τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας με τις δύο ομάδες να έχουν από 3 βαθμούς, όσους και η ισόβαθμή τους ΑΕ Καρίτσας.

Η ομάδα του Στέφανου Ταβουκτσή έμεινε στους 9 βαθμούς, απέχοντας πλέον 3 βαθμούς από τον πρωτοπόρο ΓΑΣ Σβορώνου και 1 βαθμό από τον δεύτερο Βατανιακό.

Το παιχνίδι κρίθηκε με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αποστολίδη στο 88′.

Ο πολύπειρος μέσος βρήκε άμεσα τον επόμενο “σταθμό” της πλούσιας ποδοσφαιρικής του διαδρομής στον Κολινδρού λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από τον ΓΑΣ Σβορώνου και ξεκίνησε άμεσα την… απόσβεση.

Ο Ατρόμητος είχε να αντιμετωπίσει και την κόπωση από το έξτρα ημίωρο της παράτασης στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην Ακαδημία Πλαταμώνα, για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Διακουμάκος με βοηθούς τη Φωτιάδου και τον Μπατσαρά.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ατρόμητος Κατερίνης (Στέφανος Ταβουκτσής):
Βασιλειάδης, Κωνσταντινίδης, Σταλίκας (90’ Πατσιοδήμος), Μπαλαμπάνης, Μαλεζάς, Παναγιωτίδης, Περκεγκάι (58’ Σατσίδης), Χρυσόπουλος, Στραβογιάννης, Καραγκιοζίδης (58’ Χαλκίδης), Medolli (65’ Σέου).

Αναγέννηση Κολινδρού (Ηλίας Μποταΐτης): Τόλιος, Τσολακίδης (54’ Μπουράνης), Λαδάς, Γούτσιος, Δημάσης, Κοσμίδης, Πατατούκας (67’ Μαργαρίτης), Αποστολίδης, Ματζουράκης, Καμπερίδης Β., Καμπερίδης Χ. (30’ Γκουδάρας).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This