Επιλογή Σελίδας

Και οι εκπλήξεις στο Κύπελλο Ελλάδας συνεχίζονται. Με μία ακόμα ολοκληρώθηκαν και οι μονοί αγώνες και πλέον φτάσαμε στους «16», όπου τα παιχνίδια είναι πλέον διπλά. Αυτή η έκπληξη έγινε από την Κηφισιά, με την ομάδα των Βορείων Προαστείων στο πρώτο της επαγγελματικό αγώνα, όχι στάθηκε ισάξια κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά κατάφερε να πάρει και την μεγάλη πρόκριση.

Μια πρόκριση που κρίθηκε στο 89′ όταν ο Μανώλης Καλλέργης με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βέρχουλστ διαμορφώνοντας το τελικό 1-0. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε όπως του άξιζε, καθώς μιλάμε για μια ιστορική στιγμή για την Κηφισιά. Μια Κηφισιά που με τον Καλλέργη πέντε λεπτά πιο νωρίς θα μπορούσε να είχε πάρει το προβάδισμα, αλλά ο Βέρχουλστ του είπε όχι.

Συνολικά στο γήπεδο της Καισαριανής, οι γηπεδούχοι κοίταξαν στα μάτια μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης δεν κινδύνεψαν. Ο Απόλλωνας εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων, δεν μπόρεσε να επιβάλλει τον ρυθμό του και έτσι ο αποκλεισμός από την συνέχεια του Κυπέλλου ήρθε δίκαια.

Κηφισιά (Νίκος Κούστας): Μιχελής, Πριόνας, Σωτηράκος, Αρτυματάς, Γκότοβος, Οικονομίδης (80΄ Παπασάββας), Ντοριβάλ, Καλλέργης, Πρίτσας, Τετέι (72΄ Παυλάκης), Καραγκούνης (61΄ Κρητικός).

Απόλλων Σμύρνης (Τζιανλούκα Φέστα): Βέρχουλστ, Βιτλής, Ντεντάκης, Ντομίνγκες (84΄ Παμλίδης), Μπρούνο Άλβες (46΄ Κάστρο), Φατιόν (46΄ Τσιλούλης), Παπαγεωργίου (46΄ Κραγιόπουλος), Ματέι, Φαν Λα Πάρα, Σαχλί (70΄ Ιωαννίδης), Ντάουντα.

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This