Επιλογή Σελίδας

Του Χρήστου Γκατζούλη

O Ηρακλής Λάρισας πανηγύρισε την πρώτη νίκη του στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (3ος όμιλος) και μάλιστα στο νέο του «σπίτι» το ΑΕΛ FC ARENA. Η νίκη με σκορ 2-1 κόντρα στον Ατρόμητο Παλαμά είναι πέρα για πέρα δίκαιη, με τους Λαρισαίους να έχουν και άλλες ευκαιρίες για γκολ! Το ματς έγινε για την 2η αγωνιστική.

Το παιχνίδι διεξήχθη σε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο, αφού έγιναν έργα συντήρησης. Ο κόσμος ήταν αρκετός και σίγουρα τα χαμόγελα περίσσευαν στο τέλος για τους παίκτες του Ηρακλή, τον πρόεδρο κ. Λάμπρο Ιωακείμ και την τεχνική ηγεσία, αφού στο πρώτο επίσημο ματς στο AEΛ FC ARENA ήρθε και η πρώτη νίκη (γούρικο!).

Το ματς μόνο εύκολο δεν ήταν με τους γηπεδούχους να βρίσκονται από νωρίς πίσω στο σκορ, όμως στην επανάληψη παρουσίασαν ένα ακόμη καλύτερο πρόσωπο και κατάφεραν να γυρίσουν «τούμπα» το ματς!

Ο Ηρακλής Λάρισας έχει ιδιαίτερα υψηλούς στόχους και αυτές οι νίκες «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες αλλά και δίνουν μαθήματα για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο Ατρόμητος Παλαμά διαθέτει μία έμπειρη ομάδα στην κατηγορία με πολύ καλό ρόστερ αλλά όχι πολλές επιλογές από τον πάγκο, σε αντίθεση με τον Ηρακλή που είχε γεμάτη τη «φαρέτρα» του.

Στο 3’ ο Βουκομάνοβιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως ο Παπαγιάννης έβγαλε σωτήρια! Στο 17’ ο Χασομέρης έκανε το σουτ εντός περιοχής, ο κίπερ του Παλαμά μπλόκαρε σωτήρια.

Στο 20’ από κόρνερ, ο Λιάπης για τον Παλαμά με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο 22’ ο Ναρίνογλου έκανε τη σέντρα από αριστερά, τελευταία στιγμή έδιωξαν σε κόρνερ οι φιλοξενούμενοι.

Στο 29’ καλό σουτ του Μετούση, πέρασε άουτ. Έντεκα λεπτά μετά ο Ναρίνογλου έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή πέρασε ελάχιστα άουτ. Τέλος στο 43’ ο Αλεξίου στην αντεπίθεση, βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, έκανε το σουτ, απέκρουσε ασταθώς ο κίπερ, στην επαναφορά ο Ναρίνογλου από πλάγια αριστερά νέο σουτ ελάχιστα άουτ η μπάλα!

Στο 52’ σέντρα από δεξιά του Ναρίνογλου και ο έμπειρος Κακαβίτσης από κοντά με πλασέ έκανε το 1-1. Στο 60’ ακυρώθηκε γκολ του Ηρακλή με τον Κακαβίτση για οφσάιντ.

Στο 72’ ο Αλεξίου με ωραία κεφαλιά μέσα από την περιοχή έκανε την ολική ανατροπή για το 2-1 μέσα σε πανηγύρια. Τέλος στο 90’ ο Κουρτεσιώτης δέχθηκε τη δεύτερη κίτρινη – κόκκινη και αποχώρησε!

Διαιτητική τριπλέτα: Κολορίζος (Φθιώτιδας), Λεωνίδας (Τρικάλων), Τασιόπουλος (Θεσσαλίας).

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης – Θάνος Τριανταφυλλόπουλος): Παπαγιάννης, Παπαγεωργίου (14’ λ.τ. Μπαλαμώτης), Κουτσούκης (46’ Κακαβίτσης), Κούλπας, Γκαλίτσιος, Αγρόδημος, Μπάμης (78’ λ.τ. Δοδοντσάκης), Καμπέρης, Αλεξίου, Χασομέρης, Ναρίνογλου (69’ Χρηστίδης).

Ατρόμητος Παλαμά (Χαρίδημος Μίχος): Τσοπανίδης, Μετούση, Κουρτεσιώτης, Λιάπης, Αρχοντής, Αναγνόπουλος (56’ Μόντος), Μπαλτάς, Κόκκινος Σ. (85’ Τσιάτας), Κόκκινος Α. (71’ Ζιάγκος Η.), Βουκομάνοβιτς, Κατσιγιάννης.

Πηγή: Athletic Λάρισα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This