Επιλογή Σελίδας

Του Ευθύμη Χούτα

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σημείωσε η Δήμητρα. Η ομάδα του Στέλιου Αρσένου επιβλήθηκε με 1-0 του Αμβρυσσέα Διστόμου στο γήπεδο της Ευξεινούπολης, με τον Σταμάτη Καρρά να σημειώνει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στο 88’.

Έτσι η Δήμητρα, μετά από δύο αγωνιστικές έχει τέσσερις βαθμούς στο ενεργητικό της, μετά και την ισοπαλία της πρεμιέρας με τον Αετό Μακρυχωρίου εκτός έδρας.

Ο Αμβρυσσέας στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τους Αλμπάνη και Δήμου για να σκοράρει, όμως στην πρώτη περίπτωση στο 4’ ο Σταυράκης νίκησε τον επιθετικό του Αμβρυσσέα στο τετ α τετ, ενώ στη δεύτερη περίπτωση το πλασέ του Δήμου, μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα της Δήμητρας, πέρασε άουτ.

Η Δήμητρα είχε μία καλή στιγμή με τον Βουρδάκη στο 19’ (σουτ απέκρουσε ο Καπετάνος), καθώς και με τον Κρανά στο 38’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αναστασίου εκτέλεσε φάουλ στο 51’ με τον Καπετάνο να αποκρούει, ενώ στο 58’ ο Ιωάννου σούταρε, με την μπάλα να περνά έξω από το δεξί δοκάρι του Σταυράκη.

Η Δήμητρα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αναστασίου στο 83’, με τον έμπειρο επιθετικό να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικά, το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 88’. Ο Βουρδάκης εκτέλεσε φάουλ και ο Καρράς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0 και δίνοντας τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στη Δήμητρα.

Δήμητρα Ευξεινούπολης: Σταυράκης, Φαράτος, Θεοδωρόπουλος (77’ Καμπέρης), Γαλανόπουλος, Στεφανής (46΄Μπιρμπίλης), Θωμαΐδης, Κρανάς (62’ Λάμπος), Καρράς, Σιόβας (77’ Δημητρίου), Αναστασίου, Βουρδάκης.

Αμβρυσσέας Διστόμου: Καπετάνος, Αντωνόπουλος, Οδ. Πούλος, Ιωάννου, Βλάχος, Γεωργουσόπολος (86’ Μ. Κυπραίος), Μπαλντάς, Δήμου, Βιέννας (80’ Μαλισσόβας), Χ. Κυπραίος, Αλμπάνης.

Πηγή: E Θεσσαλία

Pin It on Pinterest

Shares
Share This