Επιλογή Σελίδας

Ισόπαλη 0-0 έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΟ Ελασσόνας και τον ΑΟ Νέας Αρτάκης για την 2η αγωνιστική του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι κυανόλευκοι της Ελασσόνας, είχαν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, χωρίς όμως να καταφέρουν να βρουν γκολ.

Στο 40ο λεπτό το γήπεδο πάγωσε όταν ο Τσούπρος των φιλοξενούμενων τραυματίστηκε στο κεφάλι και μεταφέρθηκε στο ΚΥ Ελασσόνας γιατί χρειάστηκε να του τοποθετηθούν ράμματα.

Η πρώτη καλή φάση καταγράφηκε στο 12’ όταν ο Καραγκούνης σέντραρε από δεξιά με τη μπάλα να φτάνει στον Τόλιο, ο οποίος από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής θα κάνει το σουτ με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Ντουμάνη.

Στο 15’ ο ΠΟΕ απείλησε και πάλι την εστία της Νέας Αρτάκης, αλλά το γυριστό σουτ του Ματούλα από το ύψος της περιοχής κατέληξε στα χέρια του Ντουμάνη.

Στο 19’ ο Κοντοθανάσης θα πασάρει στον Γκουντρουμπή, αλλά το σουτ του τελευταίου θα μπλοκάρει ο Ντουμάνης.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Ελασσόνας θα μπει και πάλι δυνατά και στο 50’ ο Κακάμης θα πασάρει προς τον Ματούλα, αυτός την αφήνει να περάσει για τον Γκουντρουμπή, θα σουτάρει αλλά θα τον προλάβει αμυντικός βάζοντας κόντρα με την μπάλα να φτάνει αδύναμα στα χέρια του τερματοφύλακα της Νέας Αρτάκης.

Στο 60’ η Νέα Αρτάκη θα απειλήσει για πρώτη φορά την εστία του Γούπου, όμως το δυνατό σουτ του Ντελέκου έξω από την περιοχή, θα περάσει πάνω από τα δοκάρια του τερματοφύλακα της Ελασσόνας.

Στο 71’ μετά από ωραία συνεργασία των ποδοσφαιριστών της Ελασσόνας η μπάλα θα φτάσει στον Καραγκούνη που θα σουτάρει έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 87’ η Νέα Αρτάκη είχε ακόμη μία καλή στιγμή με τον του Αρκούδα να σουτάρει από πλάγια θέση και τον Γούπο να μπλοκάρει σταθερά τη μπάλα.

Στο 90’ θα είναι τελευταία καλή φάση για τους Ελασσονίτες, με τον Κοντοθανάση να σουτάρει στην κίνηση έξω από την περιοχή και την μπάλα να βρίσκει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Ντουμάνη.

Ελασσόνα (Βαγγέλης Μόρας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης (67’ Καραμούλας), Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Καραγκούνης, Καραλούλης (63’ Μουστάκας), Γκουντρουμπής (81’ Μουξιός), Ματούλας, Τόλιος (63’ Γκαμπέτας).

ΑΟ Νέας Αρτάκης (Άγγελος Διγκόζης): Ντουμάνης, Στασινόπουλος, Αρκούδας, Καραμπάς, Τσούπρος (43′ Χατζηστάμου λ.τ., 73′ Κουτρόπουλος λ.τ.), Κωνσταντίνου, Παπαδάκης, Ντελέκος, Ζυγκερίδης, Εσκουρέντο (73′ Ζαχαρόπουλος λ.τ.), Σταματάκος (67′ Μεγάλος).

Πηγή: Ελασσόνα 88,4

Pin It on Pinterest

Shares
Share This