Επιλογή Σελίδας

Ο Αετός Καταλωνίων επικράτησε δίκαια με 3-1 στο Μοσχοχώρι επί της τοπικής Δόξας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Μόλις στο 5′ ο Μάνος εκμεταλλεύτηκε σέντρα από αριστερά και αφού κοντρόλαρε τη μπάλα με ένα ξερό σουτ από το ύψος του πέναλτι την έστειλε στη γωνία του Μπούτα κάνοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 14′ ο Μάνης εκμεταλλεύτηκε λάθος εκτίμηση και ασταθή απόκρουση του Καλαϊτζή και παίρνοντας το ριμπάουντ έκανε με κοντινό γυριστό σουτ το 1-1 που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 63′ μετά από σέντρα από αριστερά ο αφύλακτος Εγγλέζος έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα δίνοντας ξανά προβάδισμα στον Αετό.

Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 68′ και πάλι ο Εγγλέζος με φοβερή έμπνευση καθώς είδε εκτός θέσης τον αντίπαλο τερματοφύλακα και τον “κρέμασε” από το κέντρο, “σφραγίζοντας” έτσι τη νίκη – πρόκριση για τους φιλοξενούμενους.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μέγας με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Χατζηγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Δόξα 10 Μοσχοχωρίου: Μπούτας, Βανάσας, Παπαδόπουλος, Σκουμπόπουλος, Πίτλιακας (82′ Πετρίδης), Νικολαΐδης, Χωλίδης (67′ Σκραπαλής), Εφραιμίδης (82′ Περιστερόπουλος), Μάνης, Τσιγκαρόπουλος (69′ Γεωργαντάς), Αρβανίτης (69′ Μπαϊράμι).

Αετός Καταλωνίων: Καλαϊτζής, Δούλαλας (82′ Καραποστόλης), Γαλάνης, Πλιάκας, Μαυρομάτης, Πουτσίκης, Βασιουρής (57′ Λάζος Δ.), Πότσι (46′ Εγγλέζος), Μάνος (67′ Πάγια), Κατσάρας, Λάζος Θ. (46′ Μούστα).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This