Επιλογή Σελίδας

Εντυπωσιακός ήταν ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με το ευρύ 4-0 του Αετού Μακρυχωρίου στην αναμέτρηση που διεξήχη στο γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου το απόγευμα της Κυριακής για τη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου.

Η ομάδα του Απόστολου Στύλου άνοιξε το σκορ μόλις στο 2′ με τον Κατσαμάγκα ενώ ο Καλαϊτζίδης στο 14′ έκανε το 2-0. Ο Κατσαμάγκας στο 35′ και ο Σεχολάρι στο 37′ διαμόρφωσαν το τελικό 4-0.

Ο Εθνικός ήταν ανώτερος καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, με “κλειδί” σίγουρα να είναι το γρήγορο γκολ του Κατσαμάγκα που ανέτρεψε τα πλάνα των φιλοξενούμενων, αναγκάζοντάς τους να παίξουν πιο επιθετικά. Η ομάδα της Πιερίας δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στους Θεσσαλούς και “χόρτασε” με τέσσερα γκολ τους θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο, χάνοντας ευκαιρίες και για άλλα τέρματα, με πιο σημαντική το δοκάρι του Κόλα στο 66′. 

Στα αξιοσημείωτα, η πρώτη εμφάνιση του Βασίλη Κατσαμάγκα απέναντι στην πρώην ομάδα του με τον ποδοσφαιριστή του Εθνικού να μην πανηγυρίζει τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον σύλλογο με τον οποίον αναδείχθηκε πέρυσι πρώτος σκόρερ του ομίλου, αλλά και η “μονομαχία” του με τον αδελφό του, Κωνσταντίνο που τον αντικατέστησε φέτος στην επιθετική γραμμή του Αετού.

Το “φιλμ” του αγώνα
2′ ΓΚΟΛ! 1-0: Ο Φωκαΐδης από δεξιά έκανε τη συρτή σέντρα και ο Κατσαμάγκας στην “καρδιά” της άμυνας του Αετού έκανε το πλασέ ανοίγοντας το σκορ για τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου.
14′ Ο Καλαϊτζίδης με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους.
22′ Μετά από εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους ο Κουμπούρας έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
35′ Ο Κατσαμάγκας εκμεταλλεύτηκε τροφοδότηση του Σεχολάρι και έκανε το 3-0 για τον Εθνικό.
37′ Ο Σεχολάρι διαμόρφωσε το 4-0 για την ομάδα του Εθνικού.

63′ Σουτ του Μπρεγκαμόντι έξω από την περιοχή, απέκρουσε σε κόρνερ ο Σταυρίδης.
65′ Ο Κατσαμάγκας “τσίμπησε” τη μπάλα μέσα στην περιοχή αλλά αυτή έφυγε άουτ.
66′ Ο Κόλα μετά από ατομική ενέργεια βρήκε χώρο μέσα στη μεγάλη περιοχή του Αετού και έκανε το σουτ αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.
72′ Σουτ του Μαργαρίτη, έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αετού.
74′ Συρτό σουτ του Γκιουρσάνη μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα ο Σταυρίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κατεριάδης με βοηθούς τους Κεσίσογλου και Σηπάκη (Πέλλας).

Κίτρινες κάρτες είδαν ο Χατζηδίμπας του Εθνικού και οι Λιλολάρι, Γκιουρσάνης και Μπρεγκαμόντε του Αετού.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου (Απόστολος Στύλος): Σταυρίδης, Κόλα, Λαμπίρης (46′ Γιαζιτζόγλου), Χατζηδίμπας (46′ Καρτσαμπάς), Μυστρίδης, Ιντζόγλου, Καραγκούνης (81′ Φυτόπουλος), Καλαϊτζίδης (67′ Μαργαρίτης), Κατσαμάγκας, Φωκαΐδης, Σεχολάρι (52′ Ξυδούς).
Αετός Μακρυχωρίου (Κωνσταντίνος Κατσάρας): Πατέτσος, Γκαμπέτας, Σιάτρας, Κουμπούρας (38′ Κολοβός), Παϊτέρης, Λιλολάρι, Μάντζαρης, Γκιουρσάνης, Αλτάνης, Μπρεγκαμόντι, Κατσαμάγκας.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This