Επιλογή Σελίδας

Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας επικράτησε με 1-0 του Θερμαϊκού Κορινού και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της Νεοκαισάρειας το απόγευμα του Σαββάτου.

Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Αχιλλέα απέναντι στον Θερμαϊκό, μετά από το “τρίποντο” στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας με 2-1 το περασμένο Σάββατο.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και κρίθηκε στο 43′ με ένα πολύ όμορφο γκολ του Γιαζιτζόγλου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Δημητρίου και με βολ πλανέ έστειλε τη μπάλα στο “Γάμα” του Γαβριηλίδη.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν ο Ντασιόπουλος με βοηθούς τους Ατματζίδη και Χαλκίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Θάνος Γεωργιάδης): Αμβροσιάδης, Παπαγιαννόπουλος (83′ Λαράκου), Κατσαμάγκας, Καραγκούνης, Σιαμάγκας, Υφαντής, Γκούτζας (74′ Γκουνέλας), Δημητρίου, Γιαζιτζόγλου, Γαβρίδης (30′ Μυρωτής), Ζιάκας.

Θερμαϊκός Κορινού (Ηλίας Τζιώκας): Γαβριηλίδης, Γκαντάς, Κέλο (72′ Αρσένης), Κεβάνι (64′ Παρδάλης), Γεσίλι, Αγγελάτος, Καραμανώλας Ε., Πιατίδης, Ζουκάν, Καραμανώλας Κ., Κατσούλης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This