Επιλογή Σελίδας

Παρότι ο Αιγινιακός προηγήθηκε με 3-0 στο 49′, ο Δίας Δίου κατάφερε να “γυρίσει” το παιχνίδι, φτάνοντας στη νίκη – πρόκριση με 4-3 και συνεχίζει στο Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας.

Στην αναμέτρηση του “Γιάννης Παραλυκίδης”, οι Αιγινιώτες ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 25′ όταν ο Δαραής έκανε το 1-0.

Ο Τασιώνας στο 40′ πέτυχε το 2-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στους ίδιους ρυθμούς και στις αρχές του β’ μέρος, με τον Λαναρά στο 49′ να πετυχαίνει το 3-0.

Η ομάδα του Δία, όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και αφού μείωσε σε 3-1 στο 66′ με εύστοχο πέναλτι του Κυπαρίσση, έφτασε στο 3-2′ στο 72′, με δεύτερο εύστοχο πέναλτι του ίδιου ποδοσφαιριστή.

Ο αειθαλής Ηλίας Μανίκας στο 86′ έφερε το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας το 3-3.

Στο 90′ οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν την επική ανατροπή, με τον Πεΐδη να “γράφει” το τελικό 3-4 και να χαρίζει την πρόκριση στην ομάδα του Δίου.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Παραδεισόπουλος με βοηθούς τη Δ. Τσικλητάρη και τον Κουκιώτη.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Αιγινιακός (Γιώργος Ντάμτσιος): Μοσχίδης, Μιχαηλίδης (46′ Βουλτσίδης), Κακατάτσιος, Μπουντάνι Μ., Τσερόλας, Μπουντάνι Ε., Τασιώνας, Δαραής, Λαναράς (80′ Χαιρεκάκης), Καπετάνος, Ορφανίδης (60′ Παντερμαλής).

Δίας Δίου (Παναγιώτης Σαρπότας): Παπανικολάου, Ευαγγελόπουλος, Αλεξανδρίδης (35′ Κατσάρας), Πεΐδης, Ζαβαντίας, Αράπης (35′ Νίκου), Συρανίδης (49′ Καλουσίδης), Καραμήτρος Ν. (90′ Καραμήτρος Δ.), Κυπαρίσσης, Παγωνίδης, Μανίκας (90′ Αμανατίδης).

Pin It on Pinterest

Shares
Share This