Επιλογή Σελίδας


Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης γνωστοποιεί τη ματαίωση των εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην ΕΚΑΣΚΕΜ που ήταν προγραμματισμένες για την Κυριακή 31 Οκτωβρίου. Η ΕΟΚ κάνει λόγο για “μαύρη σελίδα” στην ιστορία του μπάσκετ της περιοχής ενημερώνοντας ότι θα προβεί στις ενέργειες ώστε να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου που θα οδηγήσει την Ένωση σε εκλογές αλλά και διερευνήσει την υπόθεση.


Η ανακοίνωση:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης μόλις σήμερα 29-10-2021 ενημερώθηκε ότι οι προγραμματισμένες για τις 31-10-2021 αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., δεν είναι δυνατόν να διεξαχθούν καθ’ ότι δεν τηρήθηκαν οι εκ του νόμου 2795/1999 προβλεπόμενες διαδικασίες, με υπαίτιους την απερχόμενη Διοίκηση και το υπαλληλικό προσωπικό που διαθέτει.

Είναι ακόμη μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του μπάσκετ της περιοχής που αντιπροσωπεύει, και όχι μόνο καθ’ ότι από 1/11/2021 η Ένωση δεν θα διαθέτει εκλεγμένη Διοίκηση αλλά διοίκηση Πρωτοδικείου.

Δηλώνουμε ότι ως Ομοσπονδία θα προβούμε άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να διοριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου που θα οδηγήσει την Ένωση σε νόμιμες εκλογές ,αλλά και θα διερευνήσουμε σε βάθος την υπόθεση για να αποκαλύψουμε τους υπεύθυνους αυτής της κατάστασης.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This