Επιλογή Σελίδας

Στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο του Στάδιου ο ΑΟ Τρίκαλα όμως ένα πέναλτι και η εύστοχη εκτέλεσή του έφερε την ήττα με 0-1 από τη Νίκη Βόλου και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι “κυανέρυθροι” ήταν καλοί… έπαιξαν με πάθος, έβαλαν δύσκολα στους σαφώς πιο έτοιμους φιλοξενούμενους αλλά δεν μπόρεσαν να περάσουν στην επόμενη φάση.
Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Ροχάνο στο 75ο λεπτό ενώ ο ΑΟΤ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Παρέδες στο 86ο λεπτό.

Το φιλμ του αγώνα
8′ Πρώτο καλό σουτ για τον ΑΟ Τρίκαλα με τον Κουσκουνά αλλά η μπάλα έφυγε άουτ
33′ Τεράστια ευκαιρία για τον ΑΟ Τρίκαλα. Από σέντρα του Ευθυμίου, η κεφαλιά του Πέλκα πέρασε ελάχιστα άουτ
52′ Μεγάλη απόκουση απο τον Σεντουριόν σε κεφαλιά του Ανδρέου

53′ Μοναδική ευκαιρία στην κόντρα για τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο Κουσκουνάς έσπασε στον Ελευθεριάδη αλλά ο Μπάγιτς απέκρουσε στο τετ α τετ
55′Νέα μεγάλη απόκρουση του Σεντουριόν σε σουτ του Ροχάνο αυτή την φορά
67′ Κεφαλιά του Ροχάνο, μπλόκαρε εύκολα ο Σεντουριόν
75′ Πέναλτι για τη Νίκη Βόλου. Με καθυστέρηση ο Βρέσκας υπέδειξε παράβαση στο μαρκάρισμα του Ευθυμίου στον Μιράντα. Ο Ροχάνο εκτέλεσε εύστοχα για το 0-1.
92′ Σουτ του Νιάρου απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπάγιτς.

ΑΟ Τρίκαλα: Σεντουριόν, Σανδραβέλης, Παρέδες, Ντιαλόσι, Ριζογιάννης, Μπαξεβάνος, Ρεκίν, Ελευθεριάδης, Πέλκας, Κουσκουνάς, Χειρίτραντας.

Νίκη Βόλου: Μπάγιτς, Πάνος, Παναγιωτίδης, Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κυριακίδης, Τσουκαλάς, Μιράντα, Κάσσος, Βλαχομήτρος, Ροχάνο

Πηγή: goal-trikala.gr

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This