Επιλογή Σελίδας

Στο δεύτερο ημίχρονο «καθάρισε» (3-1) ο Βόλος το ματς με τον Πανσερραϊκό και πήρε το «εισιτήριο» για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 6′ με τον Μπαρτόλο και παρότι τα «λιοντάρια» ισοφάρισαν λίγο αργότερα με κεφαλιά του Μαρκιόνι ύστερα από σέντρα του Ανάκογλου και έδειξαν ανταγωνιστικό «πρόσωπο», ο Βόλος συνέχισε να διατηρεί τον έλεγχο.

Στο 26′ είχε δοκάρι με τον Ρομέρο και στο 44′ απείλησε με τον Νίνη, αν και ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι απώλεσαν μία πολύ καλή ευκαιρία με τον Κόντσι, όταν ο Κότνικ απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 57′ με το αυτογκόλ του Δημητρίου που «κρέμασε» τον γκολκίπερ του Καβουσάκη στην προσπάθειά του να του δώσει πάσα και παρότι ο Κανίς απείλησε δις στο 69′ και το 70′, ο αγώνας τελείωσε ουσιαστικά στο 78′ όταν ο Ροσέρο βρήκε δίχτυα ύστερα από ασίστ του Μπαρτόλο και «έγραψε» το μετέπειτα τελικό 3-1.

Πανσερραϊκός: Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Δημητρίου (81′ Χαϊντάρα), Πίντο, Κρητικός, Μαρκιόνι, Ανάκογλου, Κανίς, Κόντσι, Θεοδωρίδης (65′ Μέσι). Έπαιξαν και οι Σοφιανός, Τσιμίκας.

Βόλος: Κότνικ, Ρινέρ, Ρομέρο, Γκιουλέν, Φεράρι, Σοάρες (75′ Βοϊτκόφσκι), Κούζντρα (46′ Φαν Βέερτ), Φερνάντες, Νίνης, Μπαρτόλο (87′ Μεταξάς), Ροσέρο (87′ Τερεζίου).

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This