Επιλογή Σελίδας

Συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στην Ξάνθη. Η τοπική ομάδα προηγήθηκε στο 26′ με τον Πλατέλλα, αλλά ο Ιωνικός με τέρματα των Ντάλσιο (77′) και Τουράμ (79′) έκανε την ανατροπή, επικράτησε 1-2 και πέρασε στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι στο 6′ με τον Ιμπραΐμι, ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 31′, ενώ η ομάδα της Νίκαιας είχε λανθασμένα ακυρωθέν γκολ στο 69′.

Οι Θρακιώτες φωνάζουν για πέναλτι στο 83′ (για ανατροπή στον Πλατέλλα) και για τη φάση στο 86′, όταν η μπάλα φαίνεται να περνά την τελική γραμμή από το σουτ του Κρητικού, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε.

Ξάνθη (Τζέιμι Μονρόι): Ίτσο, Μιχαήλ, Πολίμος, Παπάζογλου (74′ Μπάτζιος), Τζανακάκης (74′ Δεληγιαννίδης), Δόρης (64′ Κρητικός), Γκόμεζ, Πλατέλλας, Τσέλιος (90’+1′ Τ. Δημητριάδης), Μονρός, Ιμπραΐμι (74′ Διαμαντόπουλος).

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Λουάν, Μύγας, Βαλεριάνος (61′ Καμπράλ), Κωνσταντινίδης (46′ Βαφέας), Κιάκος, Μπάσα (46′ Άοσμαν), Ντάλσιο, Πογοσιάν (46′ Γκοτσούλιας), Τουράμ, Μάναλης (85′ Σάντσες).

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This