Επιλογή Σελίδας

Στην 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, η Αναγέννηση Καρδίτσας απέκλεισε τον Αλμωπό Αριδαίας μέσα από τη διαδικασία των πέναλτι. Την Τρίτη (26/10) για την 5η φάση του θεσμού, η ΑΣΑ με τον ίδιο τρόπο πέταξε εκτός την Καλλιθέα. Αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση ολοκληρώθηκαν χωρίς γκολ, στην ψυχοφθόρα διαδικασία η ΑΣΑ επικράτησε με 5-4!

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία του αγώνα ανήκε στην Καλλιθέα, για την οποία ο Δούμτσης στο 23′ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Γκέκα. Στο 30′ ο Μπιανκόνι είχε δοκάρι με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αθανασιάδης από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.

Ούτε στο 30λεπτο που ακολούθησε κατάφεραν να σκοράρουν οι δύο ομάδες, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα πέναλτι. Εκεί οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι και με 5-4 εξασφάλισαν την πρόκριση.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας, Λαρέα, Καρανίκας, Σταμόπουλος, Μπάλλας, Πλέγας, Πολίτης, Μπραμπίγια, Μπιανκόνι, Αθανασιάδης.

Καλλιθέα (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Κοντοχρήστος, Ρώσση, Ευαγγέλου, Ρέντζας, Μπουλούλης, Χατζηδίμπας, Σαντάνα, Μουνιέ, Δούμτσης, Μάλτσι.

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This