Επιλογή Σελίδας

Του Παναγιώτη Δαλαταριώφ

Ο Αστέρας ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ακίνδυνος, άοσμος, έπαιξε με τη φωτιά και την πάτησα στο 96′ με τον Νίκα να σκοράρει στο 96′, χαρίζοντας στον Λεβαδειακό του Ταουσιάννη τεράστια πρόκριση!

Εκτός Κυπέλλου οι κιτρινομπλέ με το… καλημέρα (έπαιξε ένα ματς) και έμειναν… Τρίπολη. Θυμίζουμε ότι το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που πάντα έχουν ως στόχο να προχωράνε όσο περισσότερο γίνεται.

Το εκτεταμένο ροτέισον δεν βγήκε στον Μίλαν Ράσταβατς και τώρα το μυαλό βρίσκεται ήδη στο ματς στα Γιάννενα.

Ο Αστέρας, έδειξε ότι θέλησε να μπει στο ματς για να επιβάλει το ρυθμό του αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Λεβαδειακός ήταν το… αφεντικό του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Στογιάνοβιτς ήταν… θεατής του αγώνα, ενώ στο 22′ σημειώθηκε η πιο σημαντική στιγμή του πρώτου 45λέπτου με τον Πολέτο να παίρνει την κεφαλιά στην εκτέλεση του Βαρκά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Χαρακτηριστικό, δε, της υπεροχής της ομάδας της Βοιωτίας είναι και το ότι η κατοχή στο 30′ ήταν στο 63%.

Το πρώτο μέρος έκλεισε με τους Αρκάδες να μην έχουν κάνει ούτε μία τελική στην εστία των γηπεδούχων, ενώ εκείνοι είχαν πέντε!

Και στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας δεν έφτασε στη μεγάλη φάση. Ο Ιγκλέσιας είχε μπει στο ματς αντί του Μουνάφο, ενώ η ώρα του Μπαράλες ήρθε στο 65′ με τον εντελώς ακίνδυνο Σονί να περνάει εκτός.

Ο Αργεντινός δεν έπαιρνε μπάλα για να μπορεί να απειλήσει. Ο Ράσταβατς, βλέποντας την ομάδα του να μην… προκαλεί ρήγματα, πέρασε στο ματς και τους Σίτο – Αλβαρες, αλλάζοντας εντελώς την αριστερή πλευρά του. Στο 84′ ο Αλί Μπαμπά πέρασε εκτός γηπέδουθ τραυματίας με τον Κανελλόπουλο να τον αντικαθιστά.

Στο 90′ η εκτέλεση φάουλ του Γκόμες από το όριο της μεγάλης περιοχής ήταν άστοχη, με την μπάλα να φεύγει ψηλά άουτ.

Τελικά, το… εγκεφαλικό για τον Αστέρα ήρθε στο 96′! Ο Νίκας με άπιαστη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νίκου Παπαδόπουλος

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Στογιάνοβιτς, Χάμοντ (70′ Μουτίνιο), Μεχία, Νίλι, Πολέτο (70′ Λινάρδος), Βήχος, Βρακάς, Λιάγκας, Νίκας, Τζημόπουλος (70′ Μπαχανάκ), Τσάπρας.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Ρούμπεν Γκαρθία, Τασουλής (84′ Αλβαρες), Χριστόπουλος, Ατιένθα, Βαλιέντε, Μουνάφο (45′ Ιγκλέσιας), Γκόμεζ, Αλί Μπαμπά (84′ Κανελλόπουλος), Σόνι (65′ Μπαράλες), Ριέρα (79′ Σίτο).

Πηγή: Gazzetta

Pin It on Pinterest

Shares
Share This