Επιλογή Σελίδας

Λίγο έλειψε να πάρει την εκτός έδρας νίκη η Δήμητρα Ευξεινούπολης σήμερα στην έδρα του Αετού Μακρυχωρίου Λάρισας, με το σύνολο του Στέλιου Αρσένου να προηγείται στο σκορ, αφού ισοφάρισε σχεδόν άμεσα το 1-0 των γηπεδούχων, αλλά τελικά ισοφαρίστηκε, με το 2-2 να μένει μέχρι τέλους.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 30’, κερδίζοντας πέναλτι, με τον Μπακραμόντες να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του και να κάνει το 1-0 για τον Αετό. Στη συνέχεια όμως, ο Βουρδάκης στο 32’ ήταν αυτός που ισοφάρισε για το σύνολο του Στέλιου Αρσένου με πλασέ.

Στο 38’ ο Καρράς έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Ευξεινούπολης σκοράροντας για το 1-2 με κεφαλιά, ωστόσο ο Γκιουρσάνης εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας και του Μπόλη που γύρισε την μπάλα επάνω του, για να νικήσει τον Σταυράκη για το 2-2. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημητρίου που πέρασε στη θέση του Θωμαΐδη στο 60’, είδε δέκα λεπτά αργότερα τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τη Δήμητρα να μένει με 10 παίκτες για το υπόλοιπο της αναμέτρησης. Ωστόσο έστω και έτσι, στο 90 ο Κρανάς με πλασέ εντός μικρής περιοχής προσπάθησε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα η Δήμητρα να μείνει με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Αετός Μακρυχωρίου (Κατσάρας): Πατέτσιος, Παϊτέρης (46′ Γκαμπέτας), Μαλάκος (65’ Μητάκος), Σιάτρας, Κουμπούρας, Αλτάνης, Γκιουρσάνης, Παπαδόπουλος (46’ Κατσαμάγκας), Μάντζαρης, Κολοβός, Μπακραμόντε.

Δήμητρα Ευξεινούπολης (Αρσένος): Σταυράκης, Λάμπος, (70’ Κρανάς), Θεοδωρόπουλος, Γαλανόπουλος, Στεφανής, Θωμαΐδης (60’ Δημητρίου), Βουρδάκης, Καρράς (Μαυροζούμης 70), Σιόβας (60’ Καμπέρης), Αναστασίου, Διαμαντόπουλος (44’ λ.τ. Μπόλης).

Πηγή: Μαγνησία News

Pin It on Pinterest

Shares
Share This