Επιλογή Σελίδας

Τον ΑΟ Υπάτου υποδέχτηκε το απόγευμα της Κυριακής (24/10) ο Ατρόμητος Παλαμά στην πρεμιέρα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής (2021/22).

Νικηφόρο πέρασμα με σκορ 2-1 για τον ΑΟ Υπάτου από την έδρα του Ατρόμητου Παλαμά, η οποία είναι μία από τις δυσκολότερες παραδοσιακά της Γ’ Εθνικής!

Η ομάδα της Βοιωτίας κατάφερε να ξεκινήσει με το… δεξί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής δείχνοντας με το… καλημέρα τις διαθέσεις για τον στόχο της ανόδου που έχει θέσει! Το συγκρότημα του Γιώργου Αντωνόπουλου μπήκε νωθρά στο ξεκίνημα του ματς, με τους γηπεδούχους να έχουν στο πρώτο τέταρτο την κατοχή του ματς. Ωστόσο, στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι πήραν τα ηνία και ευτύχησαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Ποτουρίδη να πάρουν κεφάλι στο σκορ!

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι στη σημαντικότερη ευκαιρία που είχαν καταφέραν να τη μετουσιώσουν σε γκολ και να ισοφαρίσουν με σκόρερ τον Μπασιάκα στο 64′! Στη συνέχεια ο σύλλογος της Βοιωτίας ανέβασε την απόδοση του και κατάφερε πάλι με τον Ποτουρίδη να σημειώσει το γκολ στο 80′ και να πάρει ένα πολύτιμο τρίποντο, το οποίο έχει τεράστια ψυχολογική σημασία μιας και μιλάμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!

Φάσεις και γκολ του αγώνα:
25′ Σημειώθηκε αυτογκόλ στην εστία του Ατρόμητου Παλαμά, με τον διαιτητή να υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ ποδοσφαιριστή του ΑΟ Υπάτου, με τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται έντονα!
30′ Σούταρε ο Σπηλιώτης και απέκρουσε ο Κουτσόπουλος!

35′ Κεφαλιά του Ποτουρίδη η μπάλα πέρασε άουτ…
45+2′ Ο Ποτουρίδης μετά από ασιστ του Αργυρίου ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενούμενους!
49′ Ο Ποτουρίδης έκανε το σουτ, αλλά ο Κουτσόπουλος απέκρουσε!

50′ Ο Μπουρούς σούταρε άουτ…
64′ Ο Μπασιάκας με κεφαλιά φέρνει το ματς στα ίσα για τους γηπεδούχους!
65′ Ο Ατματσίδης επιχείρησε το σουτ, όμως ο Κουτσόπουλος ήταν σε σωστή θέση και απομάκρυνε τον κίνδυνο από την εστία του!

80′ Ο Ποτουρίδης με σουτ μέσα από την περιοχή διαμορφώνει το τελικό 1-2!

Ατρόμητος Παλαμά (Μίχος): Κουτσόπουλος, Αναγνωστόπουλος, Κουρτεσιώτης, Οικονόμου, Αρχοντής, Μπαλτάς, Ζάγκος, Κοντός, Κόκκινος, Κατσιγιάννης, Βουκομάνοβιτς.

ΑΟ Υπάτου (Αντωνόπουλος): Βουτσελάς, Αργυρίου, Βέρτζος, Ροκάι, Ετσεγκουέν, Πέντα (71′ Ζέλεφ), Λίμα, Ατματσίδης, Σπηλιώτης, Ποτουρίδης (86′ Παπαδόπουλος), Μπουρούς (77′ Σταγάκης).

Πηγή: Μικρή Λίγκα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This